Zilburlion

Forumsvar skapade

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • Zilburlion
    Medlem

    Det vore intressant att få någon form av läkarutlåtande kring detta, jag håller med om det.

    som svar på: Yrsel #76215
    Zilburlion
    Medlem

    Hej! Jag har ungefär samma problem som du har, med sömnproblem. Men jag tycker att det blir bättre efterhand (har hållit upp med snus i 2 veckor nu efter 25 års beroende). Ibland känner jag mig yr också, men det är mer en känsla av att man svävar en liten bit ovanför marken, eller så kan det gunga till lite.

    Zilburlion
    Medlem

    Vad bra att det inte bara är jag som känner mig konstig då…Det kanske är så här det ska vara. Sover lite bättre nu (efter 2 veckor utan snus), så det går åt rätt håll i alla fall. :-)

    som svar på: Jag är rädd #76225
    Zilburlion
    Medlem

    Det kommer att gå bra, fast kommer säkert vara svårt i början. Har slutat för 2 veckor sen. Det var lättare än väntat, men de första dagarna var ”labila” humörsmässigt. Lycka till med ert fortsatta snusfria liv!!! :-)

    Zilburlion
    Medlem

    Okej…det låter lite värre. Hoppas att det går över inom en inte alltför lång tid… :?

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75963
    Zilburlion
    Medlem

    Hej! Bra jobbat av dig. Har du provat med ingefära? Det är rätt bra, jag tycker det är mer drag i det än i Onico.

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74350
    Zilburlion
    Medlem

    Började röka i mitten på 80-talet. Gick sedan över till snus i början på 90-talet. Beroende av nicotin har man varit i cirka 25 år…Har hållit upp en vecka med snuset(det har hjälpt bra med ingefära). Förvånad över att det inte var svårare, men har lite sömnproblem, är rätt trött också emellanåt och lite yr…

    som svar på: Då lägger jag av med snuset! #76109
    Zilburlion
    Medlem

    Hej! Bra jobbat. Jag har själv slutat nyligen (firade en vecka idag). Har varit beroende av nicotin sedan mitten av -80 talet, först cigaretter och sedan snus. Trodde att det skulle bli svårt att sluta, men tycker det har gått förvånadsvärt bra faktiskt. Har använt ingefära efter maten och det funkar i stridens hetta, så att säga. Slutade främst för att dom har höjt priset till orimlighetens gräns.

    som svar på: Fick ett infall idag… #76210
    Zilburlion
    Medlem

    Hej! Bra jobbat. Jag har också slutat nyligen (för en vecka sedan). Tröttnade på att dom hela tiden höjer priset. Nu kostar det ju lika mycket som ett paket cigaretter nästan. Kan rekommendera ingefära om det blir svårt att sluta snusa. Billigt och funkar bra.

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)