Yrsel

Välkommen! Forum Allmänt Yrsel

Etiketter: 

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68799
    issen
    Medlem

    Yrsel och sover dåligt, nån mer som är drabbad? Inget nikotin på 36 dagar och det går fantastiskt bra förutom yrseln och sömnproblemen. Ringde ”Sluta röka linjen” och enligt dem ska det värsta ha gått över på en månad men så är det inte för mig. Tur jag har en förstående chef på jobbet för det är svårt att vara lika effektiv som vanligt.

    #76213
    thomas99
    Medlem

    Hej

    Jag är inne på 38 timmar fri ifrån snuset, slutade i fredags kl ca 18:00, och har redan märkt av yrsel, jag jobbar natt, hade gått och lagt mig för att sova men vaknade 1 timme senare nu på morgonen och hade någon form av minnestapp, tog ett par minuter att komma fram till vart jag var och vem jag var, mycket olustig känsla var det.

    Har köpt nikotinfritt snus som är faktiskt supergott =) till och med vitaminer och mineraler i och god te-aktig smak.

    tror jag behöver all stöd jag kan få, har ju snusat i 18år och slutat tvärt med snuset, kanske inte konstigt att kroppen reagerar lite starkt när en sådan omställning sker i kroppen. Lycka TILL ISSEN, och hoppas det snart blir bättre för dig =)

    #76214
    issen
    Medlem

    Hej,

    Tack för uppmuntrande ord thomas99. Det är jättejobbigt att vara yr och se saker i en ”dimma” men det har faktiskt varit mycket bättre i helgen. Det är förstås en jättestor omställning för kroppen att nu, efter drygt 30 år, helt plötsligt inte få någon nikotinpåfyllnad.

    Jag använde nikotinhjälpmedel första månaden men hade det jättejobbigt med abstinensen. Sen gick jag iväg och fick hypnoterapi och det verkar som att det funkar på mig. Har inte använt vare sig nikotinhjälpmedel eller snus sen hypnoterapin. Nu är det bara att bita ihop och stå ut ett tag till!!

    #76215
    Zilburlion
    Medlem

    Hej! Jag har ungefär samma problem som du har, med sömnproblem. Men jag tycker att det blir bättre efterhand (har hållit upp med snus i 2 veckor nu efter 25 års beroende). Ibland känner jag mig yr också, men det är mer en känsla av att man svävar en liten bit ovanför marken, eller så kan det gunga till lite.

    #76216
    gomtom
    Medlem

    Hej! Har varit snusfri i 6 veckor och nikotinfri i 4 veckor och har samma symtom som du.

    Har snusat i 23 år, 1 dosa lössnus om dagen. Frågan är hur länge yrseln kommer att vara?

    Har hört att blodtrycket sjunker när man slutat snusa och att innan kroppen har stabiliserat sig så blir man är yr. I vilket fall så får vi fortsätta att kämpa.

    #76217
    issen
    Medlem

    Hej, Jag har också hört att blodtrycket sjunker. Kanske dags att ta ett prov, då kanske det är lättare att acceptera yrseln. I natt har jag faktiskt sovit hela natten och känt mig utvilad hela dagen!!! Även yrseln känns som den inte kommer lika ofta så nu kanske det värsta är över efter 40 dagars nikotinuppehåll:)

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.