Fick ett infall idag…

Välkommen! Forum Dagbok Fick ett infall idag…

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68798
    Ella
    Medlem

    Jag hade ingen snus kvar i dosan och nästan inga pengar i plånboken. Letade febrilt efter kronor, tömde sparbössan snokade i gubbens plånbok… Men vad i h…vete hur bär jag mig åt? Ska jag fortsätta att vara slav under snuset eller ska jag kanske sluta?

    Hm jag ska sluta! Det är dyrt det är ofräscht det får mig att prioritera snuset framför andra vettigare saker.

    Tänkte först köpa en dosa så att jag har en säkerhet hemma men kom ihåg att det bara är att lura sig själv.

    Så… Klockan 14 idag den23/1 blev jag snus fri :o/

    #76209
    Oskarviking
    Medlem

    Lycka till,kämpa på….

    #76210
    Zilburlion
    Medlem

    Hej! Bra jobbat. Jag har också slutat nyligen (för en vecka sedan). Tröttnade på att dom hela tiden höjer priset. Nu kostar det ju lika mycket som ett paket cigaretter nästan. Kan rekommendera ingefära om det blir svårt att sluta snusa. Billigt och funkar bra.

    #76211
    apache
    Medlem

    Instämmer med föregående ex-snusare; Ingefära är riktigt bra. Det bränner lite grann och fan vet om man inte blir lite glatt groggy av det också.

    Jag slutade också mycket pga prishöjningarna. Körde ”sluta tvärt”-modellen denna gång. Tidigare tillfällen då jag misslyckats med att sluta har jag använt nikotinhjälpmedel. Detta sätt funkar definitivt bäst för mig. Abstinensen var dock överjävlig första dagen….

    #76212
    makahan
    Medlem

    Det finns nåt nytt icke-nikotin snus som heter kickup eller nåt. Finns i en massa varianter men original är bäst. Borde veta namnet men när jag köpt det nu under de tre veckor jag klarat så suktar jag så mycket efter riktigt snus att jag bara håller upp dosan jag har på statoil eller var jag nu hamnar …

    Jag har tidigare misslyckats med sluta tvärt så nu kör jag plåster och ca 5 niktugg om dagen. 3 veckor i morrn men de här sista dagarna har varit ett h-vete och jag som trodde jag kommit nånvart :)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.