nikotinils

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 56 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Det var ju busenkelt #92196
    nikotinils
    Medlem

    Ja, tänk vad tiden går….. Du var en inspirationskälla för mig för ca 5,5 år sedan @cumulusnimbus! Kämpa på alla slutare, det finns ett liv efter snuset!

    som svar på: Sluta snusa nu #92045
    nikotinils
    Medlem

    Blev precis påmind av en kompis om att han slutade med nikotin för fem år sedan. Det börjar närma sig för mig och jag är tacksam för varje ny snusfri dag (eller jag hade visst passerat fem år;-))! Extra lockande att ta till snuset som tröst i Corona-tider! Heja alla slutare, ni är bäst!

    som svar på: Det var ju busenkelt #91758
    nikotinils
    Medlem

    Tack själv! Din tråd var avgörande för mitt eget slutande en gång i tiden. Tänker inte så ofta på snus längre, men tänker med tacksamhet ibland på det här forumet och er andra slutare!

    Det finns ett liv efter snuset, så håll ut ni som precis slutat!

    som svar på: Det var ju busenkelt #90887
    nikotinils
    Medlem

    Tittar också in alltmer sällan, men vill understryka att den här sidan och det stöd jag fick från andra slutare möjliggjorde min hittills längsta snusfria period.

    Heja alla slutare!

    som svar på: Om att kräkas och att vänja sig #90451
    nikotinils
    Medlem

    Snyggt jobbat båda två! För mig fungerade det på riktigt när jag begränsade mitt alkoholintag ordentligt. Inte så jag blev absolutist, men inte dricka så mycket så omdömet börjar svikta. Det hade andra positiva konsekvenser också; jag gör inte bort mig på fyllan längre! Fysisk aktivitet var den andra komponenten. Jag började springa och helt plötsligt började jag tävla som en galning. Tre år senare är jag bland de snabbaste i landet på några distanser i min åldersklass! Sedan mår jag skit ibland ändå, men i princip har mitt liv tagit en helt ny vändning efter snuset!

    Heja alla slutare!

    som svar på: Det var ju busenkelt #90229
    nikotinils
    Medlem

    Stort tack för ditt engagemang genom åren cumulusnimbus! Jag hänger nog kvar ett tag till för säkerhets skull….

    Heja alla slutare!

    som svar på: Om att kräkas och att vänja sig #90174
    nikotinils
    Medlem

    Välkommen tillbaka MichaelB! Jag tror på dig!

    som svar på: Färdigsnusat #89581
    nikotinils
    Medlem

    Ett försenat grattis på 2-årsdagen Booka! Jag missade min också; kanske betyder det att snustrollet är ganska långt borta. Precis som du hade jag det lite tufft i höstas, men något nikotin blev det inte! Jag kommer fortsätta titta in här då och då för bekräftelse och för att heja på alla gamla och nya slutare.

    Heja alla slutare!

    som svar på: Färdigsnusat #89092
    nikotinils
    Medlem

    Hej på er veteranslutare!

    Lustigt att trollet precis dykt upp för dig Booka! Jag var för några dagar sedan sjukt nära att bara ta en cigarett, men tänkte på forumet och hur långt jag kommit! Det är bara att inse att jag aldrig kan bli en festnikotinist! Nolltolerans var ordet!

    Heja alla slutare och trevlig helg!

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #88598
    nikotinils
    Medlem

    Snusade i 25 år! Har försökt sluta flera gånger, men lyckades för första gången på riktigt med hjälp av slutsasnusa.se. Jag tror faktiskt jag nu efter dryga året vågar säga att jag är helt snusfri!

    Heja alla slutare!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 56 totalt)