DanneSLUTAR

Forumsvar skapade

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Nu får det räcka! 2012-01-17 Nu börjar utmaningen #76134
    DanneSLUTAR
    Medlem

    freand10: Starkt jobbat och grattis till friheten! Ja har varit utan i 1 månad och måste tyvärr meddela att dom där sug smällarna kommer o slår hårt nu med. Dock inte mer än 2-4ggr per dag men nog så hårt o jobbigt. Så skönt o slippa vara slav under nikotinet så de e värt det dock! Kämpa på nu.

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75951
    DanneSLUTAR
    Medlem

    För mig var de tvärtom… aldrig sovit så mkt som första veckan, nu när e andra veckan sover ja dock sämre av någon anledning. Håll ut nu strid de blir bara bättre nu! Efter dag 5 blir det riktigt behagligt faktiskt.

    som svar på: 11 år gift med snus, Nu skall vi skiljas. #75943
    DanneSLUTAR
    Medlem

    Första 2 dagarna hjälper inget. Då lämpar det sig att stänga av hjärna o gå runt i det flummig moln du hamnar i.

    Dag 3-4 kommer det komma rejäla smällar av abstinens- se på dom som en tävling, Du mot ett av världens mest beroende framkallande gift. Strid VS The Poison

    Vem tycker du ska få vinna?

    De kommer komma massa med tankar som bara har ett syfte: få dig att tro att en snus till gör ingen skada. De går inte tänka bort dom tankarna men de går att ge tusan i snusen även om de bara låter så jätte bra i huvudet.

    Efter 5 dagar blir de bättre… men inte bra. De kommer smällar ibland men dom e inte ens farliga. Bara hålla ihop. Tips att göra då är att:

    -Stoppa toa papper under läppen,

    -ät ngt, (helst ngt du lagt innan för att få dig på andra tankar)

    -DRICK MYCKET VATTEN,

    -Ut o gå

    När de gäller onico så köpte ja en dosa med dag 3. Denna dosa blev den förbjudna produkt snuset var när ja sluta, så istället för o hålla mig inställd på att ”du får inte snus” så var det ”du får inte ta en onico” På ngt sätt funka det psykologistk, ja har tagit en o den smaka inget vidare alls men då vare akut för tjejen höll på o packa väskan i hallen. Så hålla dig borta från allt under läppen 2 dagar. Låt toa papper bli de som hjälper vid akut o tänk på onico som det snus du inte får ta.

    De e hur jag klarade mig ur de här. Bara hållt uppe 5-6 dagar men känner att de här klarar ja lätt nu eftersom de helt klart bara går åt rätt håll.

    Lycka till! Va envis så e du snart av med skiten

    som svar på: Tips och motivation! #76001
    DanneSLUTAR
    Medlem

    okey men de låter ju kalas! Ja går nog in me 450/ månad. E student :)Snusade troligen för mer än så/månad men som sagt, student. nordnet lät ju bra. Har en kompis som e duktig o har koll på aktier, ska se va han rekommenderar oss.

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74330
    DanneSLUTAR
    Medlem

    Man 26 år

    Snusat 12år

    Snusfri i 4 dagar

    Nikotinfri 4 dagar… funderar på o köpa Choice men vore skönt o skippa de med

    som svar på: Tips och motivation! #75999
    DanneSLUTAR
    Medlem

    Tjena mikjan! Verkar som vi står på samma ruta. Efter 12år slutade jag kl 10 i tisdags (3e/1) Tog en snus direkt när vakan o under tiden den va inne började ja känna att näe fan ja skiter i de här me snus. Känner igen att man får smart kommentarer från folk omkring att ”de går inte och du klarar de inte”, ja tror dom säger så för dom gärna med skulle vilja sluta och blir avundsjuka för att ngn annan har gett sig den på att sluta men dom inte kan. Detta sporrar faktiskt min tjurskalliga envishet till att hålla mig borta från giftet!

    Ang aktier/fonder e de himla kul idee! 300kr i månaden la man ju minst på snus så de blir lagom att skjuta in!

    som svar på: En snusare långt hemifrån #75806
    DanneSLUTAR
    Medlem

    Fyrkanten måste säga att du e sjukt duktig! Både på att sluta och att skriva på ett sätt som får oss andra att orka hålla borta snuset. Jag har varit utan i 4 vidrigt tunga dagar nu. Detta forum hjälpte mig massor och läsa de här 4 sidorna räddade mig undan att plocka fram min dosa ja gömt undan! Laufrakanm snus troll o ni andra e stor hjälp ni med!

    Märkligt va långa dagarna blir utan snus, ja håller mig mest själv hemma fast går ut o går då o då. När tjejen är här e jag inte så trevlig tydligen så gör mig bäst själv :)

    Va ute och hade en kalas fylla igår med massa folk som snusar men ja lyckades hålla mig borta från det så de e skönt o känna att man e envis även när ölen flödar.

    Har inte ngt stöd av ngn runt omkring mig, vare sig kompisar eller flickvän så ovärderligt o gå in här o läsa!

    som svar på: Nyårslöftet #75932
    DanneSLUTAR
    Medlem

    Tankar som :- ”Den polaren snusar så då kan ja fortsätta”

    – ”Jamen ja kan ju ta o snusa vidare o trappa ner sakta senare”

    – ”ja kommer aldrig klara det så kan lika gärna börja nu än om en veckas lidande”

    – ”alla som slutar säger dom är sugna hela livet så varför sluta”

    Sjukt vilken vidrig liten drog de där är…kroppen gör verkligen allt för o lura i dig skiten o de tycker ja är lite spännande att känna av och kämpa mot.

    Tur man fått någon knäpp och är så envis med att aldrig ens titta åt snuset, (har dosa med 7st kvar som stnnar där). De här ska banne mig gå så man slipper vara slav under ett gift.

    som svar på: Nyårslöftet #75928
    DanneSLUTAR
    Medlem

    Hittade denna sida av en slump jag med… varit utan i en dag o de e hemskt just nu…. Tänderna sitter plötsligt snett o kliar… halsen e torr o gör ont o ja känner mig nästa berusad. De e kaos men de ska gå o bli av me de där hemska men ack så älskade giftet.

    Kämpa på nu Fotboll!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)