En snusare långt hemifrån

Välkommen! Forum Allmänt En snusare långt hemifrån

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 70 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68743
    Fyrkanten
    Medlem

    Hej

    Jag är en före detta storsnusare. Snittade 5 dosor Granit Maxi per dag. Jag älskar snus och har inga ekonomiska problem och skulle gärna lägga det dubbla på snus. Mår bra av att snusa, blir glad av att snusa. Det finns bara några saker som jag stör mig på. Jag jobbar i Kina. Jag är iväg i 6 månader i sträck. Räkna på hur mkt snus jag måste släpa med mig. Sjuka mängder. Jag är vansinnigt trött på att gå hela dagarna och räkna hur mkt snus jag har kvar och hur länge det kommer räcka. Om jag åker iväg och ska göra något kul och glömmer snuset, då är det bara att strunta i det. Jag har inte kul utan snus. Om jag är i Sverige och har gått och lagt mig och upptäcker att jag har tagit sista snusen. Bara att klä på sig och åka ut och köpa. Detta är bara några exempel på dåliga saker med mitt snusande. Det är lite maniskt och styr mitt liv.

    För 4 dagar sedan så helt plötsligt kände jag, det räcker nu. Jag la av tvärt och har varit utan i ca 75h nu. Cold Turkey. Är uppe i nordöstra Kina på gränsen till sibirien. Här finns inget snus och inte heller något som påminner om snus. Det enda som finns här är cigaretter som är gjorda av halm. Mår inte alls bra nu. Känner ändå så här att om jag får välja att må så här eller ha 40 graders feber. Då mår jag bättre nu.

    #75773
    Fyrkanten
    Medlem

    Nu har jag ett annat problem. Jag har ca 35 stockar snus kvar. Jag har hitills inte haft några problem med att ta snus från dem. Nu funderar jag på att bränna upp hela lagret med snus. Då har jag ju inget val. Det man är rädd för är att kroppen rent fysiskt ska ta skada. Därför är jag rädd för att göra mig av med snuset. Någon som vet något om det här. Tar gärna lite input angående fysiska problem. Är det någon här som vet hur länge det fysiska behovet finns. Om det stämmer att det bara är 72h så vet man ju att resten bara sitter i huvudet. Man får trösta sig med att det blir ju inte långtråkigt i alla fall.

    #75774
    Fyrkanten
    Medlem

    Det som är förvånande är. Jag har ett helvete. MEN inte alls så farligt som jag trodde det skulle bli. Jag ÄR sugen på att ta en prilla. Men många ggr så räcker det med att tänka nej, har du mått så här dåligt i 3 dygn. Då är det bara att bita ihop. Just nu känns det faktiskt mycket möjligt. MYCET förvånande för alla, inkl mig.

    #75775
    stefan65
    Medlem

    Bra jobbat fyrkanten. Jag skulle säga att det värsta är över för dig men det kommer definitivt att vara många både bättre och sämre dagar och nätter. Mitt tips är gör dig av med snuset så fort som möjligt. Hade jag haft tillgång till snus vid vissa tillfällen så vete f-n hur det hade gått. Nu är det snart 7 veckor fri från nikotin och du är ju i ingefärans hemland så det här fixar du lätt.

    #75776
    Laufrakan
    Medlem

    Jag är mega imponerad. Först och främst att du lyckats snitta 5 dosor/dag.. men också att du gör detta nu. Imponerande verkligen! Och att du tagit dig så långt som du gjort.

    De säger att de värsta timmarna är de 72 första. Men jag har nu gått mer än en vecka och känner av det fortfarande men inte alls på samma sätt som första dagarna. De var hemska. Nu känner jag mig mest lite skum. Varje dag blir lite bättre.

    Har ingen koll på det fysiska du efterfrågar. Men kan förstå nu att kroppen ska vänja sig av och rena kroppen från alla dessa år på något vis.

    Kämpa på Fyrkanten

    #75777
    Fyrkanten
    Medlem

    Tackar för stödet. Det behövs. Jag känner ingen fara just nu att ha tillgång till snuset. Då känner jag mig nästan panikslagen när jag tänker på att göra mig av med det.

    #75778
    Jarre
    Medlem

    Jag hade också tillgång till snus hemma efter jag slutat, det var inga problem då man var så motiverad ändå, den slängdes bort till slut.

    Lycka till där borta i Kina.

    #75779
    janne321
    Medlem

    Men va f-n en fråga….fem dosor om da´n? Hur är det möjligt….35 stockar ungefär kvar…jag är skeptisk men gör gärna ett försök att övertyga mig!! Vad säger ni andra om denna förbrukning??

    #75780
    janne321
    Medlem

    Räcker en vecka……hmmm…

    #75781
    Fyrkanten
    Medlem

    Hej Janne

    Matte är nog inte din grej. 35 stockar = 350dosor / 5 = 70dgr. Svenskt beteende. Försök att hitta fel och försök att få med dig några andra att kasta sten. Vad är syftet med dina 2 inlägg janne? Vart vill du komma? Tror du att jag går in på ett sådant här forum för att få uppmärksamhet? Jag är här för att det hjälper mig att läsa om hur andra har haft och att andra går igenom samma saker som jag upplever. Det håller mig sysselsatt att skriva lite.

    Nä Janne. Sluta leta fel så ska du se att du mår lite bättre och att livet blir roligare.

    Vad är så konstigt med 5 dosor om dagen? Maxi=inte färre snusar i varje dosa. Tar minst 2 per ggr. Me n jag håller med. Det är mycket. Men en anledning är att det blir lite maniskt. Hände att jag ville ta snus och upptäckte att jag redan hade snus inne.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 70 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.