Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Fjorton veckor, 3,5 månader #73775
    Walter
    Medlem

    henkeohenke: är det du som var med i artikeln på aftonbladet om att sluta snusa? läste att denna sajten gjordes av honom iallafall

    mycket starkt jbbat iallafall!

    SJälv är jag snusfri sen några månader, kan fortfarande känna en tomhet efter snuset på något vis men merparten av tiden tänker jag inte på det. känns bra!

    som svar på: Fler beroendeframkallande ämnen i snus än nikotin?? #73764
    Walter
    Medlem

    Har läst någonstans att snus innehåller flera tusen ämnen, sedan var det ju tal om något som tillverkarna tillsatte för att mer nikotin skulle lättare frigöras. Minns inte exakt vad det handlade om, men det är nog inte bara en ren naturprodukt iallafall…

    som svar på: På fredag… #73787
    Walter
    Medlem

    Mycket starkt jobbat Stork! Det är nog det fysiska beroendet som håller på att gå ur kroppen, det tar några dagar. Sedan är man iallafall inte fysiskt beroende längre. Att inte sova prövar ens tålamod något oerhört, men jag tycker du ska hålla ut. Det är snart helg dessutom och förhoppningsvis så har det värsta lagt sig då. Bit ihop och kämpa! Det är lätt värt den kampen du har nu att inte vara beroende!

    som svar på: På fredag… #73777
    Walter
    Medlem

    Låter bra! just att ramla tillbaka efter ett par år kan jga tänka mig är vanligt bland de som har slutat snusa. trappade du ner förra gången du slutade med?

    som svar på: Nikotinfritt snus #73753
    Walter
    Medlem

    XQS har jag testat några ggr, men de gångerna har jag nog fått en för gammal burk eller något för det är riktigt torrt så att det fastnar superlätt under läppen. Testade också något annat som jag inte minns vad det heter, men det var ett silvrigt lock iallafall, var inget vidare, smakade typ kakao fast lite mildare. har dock inte sett ngt niktonfritt lössnus, var köper man det?

    som svar på: Precis slutat… #73745
    Walter
    Medlem

    Drick kaffe är mitt tips! Iof är det lätt att bli lite hispig framåt eftermiddagen om man dricker flera kannor, men ett par koppar är perfekt. Lycka till!

    som svar på: Vatten, vatten, vatten #73729
    Walter
    Medlem

    Kaffe är annars ett hett tips i dubbel bemärkelse. Tror aldrig jag druckit så mycket kaffe som efter jag slutat. Men koffein hoppas och tror jag är en ganska mycket mildare drog än nikotin. Så det kan man ju leva med.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)