Vatten, vatten, vatten

Välkommen! Forum Produktrekommendationer Vatten, vatten, vatten

Etiketter: , ,

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #68159
  henkeohenke
  Keymaster

  Vatten är den mest klockrena produkt att använda när man slutar snusa. Man kan möjligen dricka för mycket vatten och definitivt för lite, men för det mesta är det bara att dricka så mycket man vill. Man läser ju ofta att vatten är bra ur alla möjliga synpunkter, det rensar ut slaggprodukter och hjälper till med viktnedgången. Men för icke-snusaren är det något att göra, ett sätt att undvika huvudvärk (särskilt när det är varmt) och uppfriskande.

  Att blanda i citron eller lime är ett tips. Jag har i princip alltid vatten stående bredvid mig på dagarna. Det hjälper många abstinenta ögonblick.

  #73729
  Walter
  Medlem

  Kaffe är annars ett hett tips i dubbel bemärkelse. Tror aldrig jag druckit så mycket kaffe som efter jag slutat. Men koffein hoppas och tror jag är en ganska mycket mildare drog än nikotin. Så det kan man ju leva med.

  #73730
  Victory
  Medlem

  Håller med om detta med kaffet. Har aldrig varit en ”kaffemänniska” innan, men helt plötsligt är kaffet jätteviktigt!

  Kan det vara så att koffeinet stimulerar samma belöningcentra i hjärnan som nikotin?

  Socker är ju lurigt ämne dock som jag upptäckt funkar alldeles utmärkt att döva snussuget med. Innan kunde jag bli ”speedad” av mycket socker, medans jag nu blir mer lugn av det, inte bra om man vill hålla vikten när man slutar. Inte kul att byta ett beroende mot ett annat. Så var försiktiga med godiset därute!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.