Nikotinfritt snus

Välkommen! Forum Produktrekommendationer Nikotinfritt snus

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #68168
  henkeohenke
  Keymaster

  För egen del har jag testat Onico i smakerna original, enbär, ginseng och pepparmint. Tycker att original och enbär är närmast vanligt snus i karaktär. Tycker dock inte att smaken är särskilt avgörande då snuset är ganska torrt och ger relativt lite smak. Men lukten kan ju också spela roll förstås. Ginseng däremot luktar och smakar mer och den är rätt okej om man gillar Redbull/Ginseng-smaken. Energifördelarna som ginsengsmaken påstås ha ger jag dock inte så mycket för.

  XQS har jag testat någon gång men minns för lite för att ge något omdöme. Har för mig att det finns nikotinfritt lössnus också vilket vore intressant att pröva.

  Priset på en dosa, iallafall här i krokarna, är ungefär 30 kr. Det känns lite dyrt med tanke på att nikotinskatten bör stå för en stor del av priset på det vanliga snuset. Men det är klart, den som slutar snusa är ju ofta på jakt efter en ersättare och är dessutom beredd att betala för det många gånger.

  #73753
  Walter
  Medlem

  XQS har jag testat några ggr, men de gångerna har jag nog fått en för gammal burk eller något för det är riktigt torrt så att det fastnar superlätt under läppen. Testade också något annat som jag inte minns vad det heter, men det var ett silvrigt lock iallafall, var inget vidare, smakade typ kakao fast lite mildare. har dock inte sett ngt niktonfritt lössnus, var köper man det?

  #73754
  Modo
  Medlem
Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.