Vinyl Mania

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Snusfri i en vecka men kommer inte ifrån vanan… #75184
    Vinyl Mania
    Medlem

    Hello Cuppycake!!

    Kanon att du slutat med skräpet=) Och framförallt att du verkar greja det utan ”hjälp” ifrån en massa plåster och dylikt. Måste bara kasta in en liten brasklapp här, läste att du fuktar en bit pappar och använder när det känns jobbigt, är väldigt effektivt, men låt det inte gå för långt bara. Jag har varit snusfri i över 2 månader och jag måste erkänna att jag är beroende utav papper att ha under läppen, skitjobbigt verkligen, jag får alltså abstinens utan papper….låter ju löjligt, men så är det, jobbar som säljare och är ute väldigt mycket på vägarna, kan ibland kasta mig in på en mack och dra papper ifrån hållaren med papper där man tankar….viker ihop mina visitkort i värsta fall för att ha nåt. Som du skrev, dom 3 första dagarna var absolut värst, sen går det över dag efter dag….försök att köra på och bit ihop utan hjälp från papper och grejer, du kommer klara detta ändå=)

    Lycka till nu

    (Skall jag gå ut & dra lite papper från kökets pappershållare för att klara dagen :(

    som svar på: Det sluga beroendet #75129
    Vinyl Mania
    Medlem

    Hej Snuselius.

    Låter som du denna gång riktigt bestämt dig för att ta tag i det, låter bra det, med dit resonemang så är jag säker på att du kommer att klara detta, jag har suttit i samma båt, slutat & börjat osv tills en dag då jag verkligen bestämde mig att nu får det vara slut, så nu är jag uppe i lite över en månad snusfri och det känns helt underbart att slippa den där paniken om dosan är med eller inte. Kom in och skriv av dig, gnäll…gör vad du vill, vi hjälper dig:)

    Ha en trevlig helg

    som svar på: andra dagen.. #75122
    Vinyl Mania
    Medlem

    Hello Mia.

    Nu kör vi denna gången, du kommer klara det, kom in hit och skrik av dig varje gång det där suget kommer så hjälps vi åt:)

    som svar på: Idag är första dagen #74946
    Vinyl Mania
    Medlem

    Hello Jarre.

    Det går bara bra, känns så jäkla skönt att man slipper den där paniken att hela tiden ha koll på om man har dosan med sig eller inte, visst har man haft ett par tuffa träningspass då det blir en hel del grill med ett par kalla ute nu när vädret är som det är, men då åker det in en pappersbit så är det värsta suget borta.

    Hur känns det för dig? Grymt bra utav dig att hålla en månad nu, du kommer att klara detta perfekt:)

    som svar på: DAGEN D är satt… 1 Maj #75040
    Vinyl Mania
    Medlem

    Kanon Tobias, kommer gå kanon skall du se. Du ser, 2,5 dagar och redan tänker du på annat :D

    Kör på!!!!!

    som svar på: HereIGoAgain #74761
    Vinyl Mania
    Medlem

    Grymt bra jobbat Mammamu, stolt över dig fast att jag egentligen inte vet vem du är:)

    Projekt Beach kan du ta när du känner att du redo.

    Det måste vara en sådan skön känsla att inte behöva packa ner det där snuset och ha funderingar på om det kommer räcka hela utlandssemestern osv. Känner man ju igen, enormt problem då det börjar ta slut, tog snuset slut på semestern så kunde man ju lika gärna åka hem:)

    Ha en underbar resa när det väl blir dags.

    som svar på: Idag är första dagen #74943
    Vinyl Mania
    Medlem

    2 VECKOR idag!!! Holy, trodde aldrig att man skulle fixa detta. Men visst har man lite bivärkningar såsom urusel sömn, svårt att koncentrera sig osv, men det är det helt klart värt:) Nu har man kommit en bra bit på vägen.

    Jag har dock ett litet dilemma, jag började med papper under läppen för att dämpa den där känslan utav tomhet under läppen, detta har nu blivit ett jätte beroende för mig, måste hela tiden ha papper med mig, nu är det konstant en pappersbit där. Så för min del tror jag inte att det var själva nikotinet som spökade utan just det där med att faktiskt hela tiden ha nåt där.

    Nu är ju detta 1000ggr bättre då det inte luktar och kostar inte så mycket, samt att min sambo är gladare om jag kör papper, men…..skall man behöva ta upp kriget mot papper nu?

    som svar på: DAGEN D är satt… 1 Maj #75034
    Vinyl Mania
    Medlem

    Good Luck a_tobias:-)

    Kommer gå riktigt bra detta skall du se, bra av dig att låta den ligga kvar därute, men samtidigt lite lätt jobbigt ifall suget kommer….Hoppas allt gick bra på mötet och att du inte fick nån abstinens där inne;-)

    som svar på: Idag är dagen #75029
    Vinyl Mania
    Medlem

    Hej Stiv Bators.

    Mycket bra tänkt där, detta kommer du att klara. Men visst, det är en bit utav dig som försvinner, den ”onda” biten, men den skall bort:-)

    Känner igen känslan av att inte vara redo, var inte heller det, utan gick bara efter mitt utsatta datum, nu har det iofs gått oerhört bra för min del, 2 veckor imorgon och löjlgt stolt än så länge.

    Men visst finns behovet där, kommer hela tiden och man får kämpa & kämpa, jag har som du en familj där hemma som än så länge är jätte glada att det inte ligger snusar & snurburkar överallt hemma, och det kommer det heller inte att göra i framtiden…inte hos dig heller för nu grejar du detta:-)

    Kom igen nu Stiv, detta klarar vi.

    Ha det gott

    som svar på: Lider i hemlighet #75014
    Vinyl Mania
    Medlem

    Gott att höra att du är på G här Surgubben, tänk vad dom kommer bli glada där hemma sen när du berättar:) Eller? Min sambo var på mig nästan varje dag och tjatade….mer tjat, desto mer snusade jag.

    Ut i trädgården nu och gräv och greja:) Lycka till nu under påsk, kommer gå strålande, annars ses vi här inne under påsken, jag vet att det kommer bli tufft då det är mycket på gång nu i helgen.

    Tycker fan att vi är värda ett enormt stort påskägg i år så som vi kämpar och sliter:)

    -Kronan, hur kändes det att ge bort en hel stock? Jag hoppas att jag hade gjort samma sak som du gjorde, men en stock…..oj, för en vecka sedan fanns inte det på kartan att ens ge bort locket på dosan:)

    Ha en skön Påsk på er nu

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)