Idag är första dagen

Välkommen! Forum Allmänt Idag är första dagen

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68455
    Vinyl Mania
    Medlem

    Kl.00.00 inatt kastade jag mina dosor som jag hade kvar, tog ett beslut för 1 vecka sedan att nu får det vara nog. Onsdagen den 13´e april skulle bli dagen, och jag ångrar nästan redan att jag gav mig in på detta, just nu är det illa, riktigt illa, och det vart ju inte bättre av att jag åkte ifrån GBG till Kalmar med jobb som slutade i katastrof. Jag SKALL klara detta…Om inte annat för min dotters skull….20 Timmar SNUSFRI!!!!!!!

    #74929
    mammamu
    Medlem

    Välkommen. Klart du fixar det. men det är tufft i början. För mig lättade det klart på tredje dygnet, alltså efter ungefär 50 timmar – då har du alltså snart fixat hälften. Allt var ju förstås inte rosenrött och enkelt efter det, men då lättade de värsta sjukdomskänslorna.

    Ta en timme i taget, och var snäll mot dig själv, så gott det går.

    #74930
    stark82
    Medlem

    20 timmar starkare! Bra jobbat! cirka 2,5 år sedan jag kastade mina dosor! Nu känner jag mig nöjd! I början är det alltid jättesvårt! MEN det blir bättre o bättre! Var stark o ge inte upp!

    Om jag vore du skulle jag unna mig med något riktigt onyttigt som pizza eller tårta! låt kroppen återhämta sig…ta gärna o ät mer! kompensera snusets tomma plats med mat…MEN motionera regelbundet också!

    fortsätt jobba hårt!

    #74931
    Vinyl Mania
    Medlem

    Man Tackar:)

    Ja asså detta skall man klara, har dock försökt ett antal gånger tidigare, har väl kanske inte gått så bra direkt.

    Jag hoppas att det kan lätta runt det tredje dygnet som du säger att det gjorde för dig mammamu, just nu står jag nästan och är nära att ge upp…MEN, det kommer jag inte göra, skall klara detta.

    Jag gjorde som du skrev Stark82, öste i mig en fet pizza igår, riktigt gott och samtidigt skönt att tänka på nåt annat…

    39 Timmar snusfri nu:)

    #74932
    Jarre
    Medlem

    Halllååå Vinyl Mania!!!

    Slutade också igår (13/4) fast vid lunchtid:)

    Hade ingen seriös tanke på att sluta snusa egentligen, men innan jobbet igår så åkte jag och skulle handla lite mat till jobbet och då i kassan så hade dom såna nikotinfria portionssnusar (Real White Pods?) och bara sådär tog jag en sån dosa och kört med det sen dess. Kanske kan man kalla det för impulssluta snusa?:)

    Måste säga att det har gått bra hittils, över förväntan med abstinensen. Hade lite svårt att sova inatt och att man var lite flummig i huvet igår, kanske blir värre sen…

    Har haft nikotin-uppehåll tidigare på +100dagar, måste vara minst 5 år sen.

    Har snusat i ca 14år.

    Vi kämpar vidare:)

    #74933
    Vinyl Mania
    Medlem

    Tjena Jarre…

    Jag är övertygad om att du kommer att klara av detta, kul att du inte hade planerat detta utan att det bara blev av:) Känner du att det fungerar bra med att köra nikotinfria så fortsätt med det, jag la ner allt, inga prillor alls, vet inte om det var ett smart drag direkt, har mina sköna dippar här.

    Jag hade som du skrev, svårt att sova inatt, sov 2 timmar tror jag, uber pigg och sjukt rastlös.

    Men nu kör vi på Jarre, du har ju en gång klarat detta, så jag är säker på att du grejar denna gången med…vi sliter på:)

    Ha en skön snusfri helg:)

    #74934
    Jarre
    Medlem

    Ja jag tycker det fungerar fantastiskt bra med fake-snus:)

    Det som kanske blir svårast för mig är att hålla sig fri från snus när man festar till.

    Ha en skön snusfri helg du med:)

    #74935
    Jarre
    Medlem

    Ps, man kanske skulle slänga bort snuset man har i kylskåpet =D

    #74936
    Vinyl Mania
    Medlem

    Den blir jobbigt om det vankas fest, här kommer det bli en riktigt lugn helg, ingen idé för mig att ens tänka på fest just nu, då kommer jag trilla dit.

    Haha, låter som en bra idé att kasta snuset i kylen…..:)

    #74937
    Vinyl Mania
    Medlem

    Jaha, helgen avklarad och inte en snus so far:-) Måste erkänna att just nu känns det rätt skönt, ingen abstinens, inga humörsvängningar, sover på nätterna och det där ”suget” är inte alls så stort som jag trodde, detta kommer gå kanon hoppas jag….6 dagar snusfri nu, inte länge, men en bra start…..Frågan är, När kommer det slå till på mig? Börjar nästan bli orolig, snusade ju nästan 2 dosor dagligen, nåt borde ju ske:)

    Jaja, tar en dag i taget

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 21 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.