Snusfri i en vecka men kommer inte ifrån vanan…

Välkommen! Forum Allmänt Snusfri i en vecka men kommer inte ifrån vanan…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68492
    cuppycake
    Medlem

    Jag slutade snusa för en vecka sedan, och har inte använt några nikotinplåster eller liknande. De 3 första dagarna var fruktansvärda. (jag brukade snusa 1 dosa portionssnus per dag). Men nu känns det inte lika jobbigt längre. Jag har dock en ”säkerhetsdosa” i kylen, känns tryggt att ha den där på något vis… Och jag fuktar en bit hushållspapper och har under läppen när det är extra jobbigt. Frågan är om jag skall sluta med detta också samt slänga dosan i kylen. Den enda är att jag tycker inte om känslan av att det är tomt under läppen.. nikotinet är inte lika jobbigt att vara utan :S

    #75184
    Vinyl Mania
    Medlem

    Hello Cuppycake!!

    Kanon att du slutat med skräpet=) Och framförallt att du verkar greja det utan ”hjälp” ifrån en massa plåster och dylikt. Måste bara kasta in en liten brasklapp här, läste att du fuktar en bit pappar och använder när det känns jobbigt, är väldigt effektivt, men låt det inte gå för långt bara. Jag har varit snusfri i över 2 månader och jag måste erkänna att jag är beroende utav papper att ha under läppen, skitjobbigt verkligen, jag får alltså abstinens utan papper….låter ju löjligt, men så är det, jobbar som säljare och är ute väldigt mycket på vägarna, kan ibland kasta mig in på en mack och dra papper ifrån hållaren med papper där man tankar….viker ihop mina visitkort i värsta fall för att ha nåt. Som du skrev, dom 3 första dagarna var absolut värst, sen går det över dag efter dag….försök att köra på och bit ihop utan hjälp från papper och grejer, du kommer klara detta ändå=)

    Lycka till nu

    (Skall jag gå ut & dra lite papper från kökets pappershållare för att klara dagen :(

    #75185
    Jarre
    Medlem

    Tjena hej!

    Har varit snusfri drygt 2 månader. Första månaden använde jag fakesnus, funkade jättebra. Sen slutade jag med det också och måste säga att det var lika tufft om inte tuffare. Nu käkas det läkerol och tuggas tuggummi istället. Fast ibland trillar någon fakesnus in under läppen när det festas, OM någon snäll själ bjuder;)

    Så ja, det går att komma ifrån vanan också:)

    Lycka till nu båda två med att bryta vanan!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.