Idag är dagen

Välkommen! Forum Dagbok Idag är dagen

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68463
    Stiv Bators
    Medlem

    Är på väg till jobbet, sista snusen under läppen. Datumet är bestämt sedan länge, ändå känner jag mig långt ifrån redo. Men jag måste. Det är dags nu. Jag har slutat förut, flera gånger. Jag vet vad som väntar. En gång höll jag upp i nästan två år. Vet att jag aldrig blir helt fri. Jag snusar dygnet runt. Tänkte klara detta utan nikotinhjälpmedel. Utan låtsassnus. Det gjorde jag den gången jag lyckades bäst. Jag har snusat i över 23 år. Mycket mer än halva mitt liv. Det är slut nu. Aldrig mer. Min fru blir glad. Jag mår bättre. Min son slipper att ha en snusande far. Miljön vinner på det. Jag slipper gynna onda tobaksbolag. Ändå känns det så svårt, vemodigt. Snuset har blivit en del av mig, min person. Snart framme vid jobbet nu, då är det dags att spotta ut den sista snusen. Skära bort en del av mig.

    #75029
    Vinyl Mania
    Medlem

    Hej Stiv Bators.

    Mycket bra tänkt där, detta kommer du att klara. Men visst, det är en bit utav dig som försvinner, den ”onda” biten, men den skall bort:-)

    Känner igen känslan av att inte vara redo, var inte heller det, utan gick bara efter mitt utsatta datum, nu har det iofs gått oerhört bra för min del, 2 veckor imorgon och löjlgt stolt än så länge.

    Men visst finns behovet där, kommer hela tiden och man får kämpa & kämpa, jag har som du en familj där hemma som än så länge är jätte glada att det inte ligger snusar & snurburkar överallt hemma, och det kommer det heller inte att göra i framtiden…inte hos dig heller för nu grejar du detta:-)

    Kom igen nu Stiv, detta klarar vi.

    Ha det gott

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.