Lider i hemlighet

Välkommen! Forum Allmänt Lider i hemlighet

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68460
    Surgubben
    Medlem

    Snusat som en borstbindare i 30 år. Lyckades hålla upp något år i samband med att jag drog ut en visdomstand. Men i goda vänners (och drycks)lag åkta man dit igen. Jag har inte berättat någonting för familjen men nu är jag inne på mitt andra dygn. Jag är så innåtvänd och grinig så frun misstänker väl att man är ute och vänstrar :-) Men jag pallar inte familjens krav och förväntningar om jag säger att jag ska sluta. Kör med en nikontinfri prilla då å då. Är inne på andra hela dygnet nu och tänker inte säga nått förrän om först en vecka minst.. Men fan vad jobbigt det är – Jag vaknar och är svettigt på nätterna. Men redan efter två dygn har mina fingrar blivit varma..

    #75012
    Kronan
    Medlem

    Grymt bra hemliga Surgubben! Kul att se snabb förbättring med som varmare fingrar.

    Körde också i hemlighet första gången jag slutade. Frun var på Gran Canaria en vecka och när hon kom hem var jag fri. Hon blev rätt överraskad, hade köpt en stock snus till mig från taxfreen. Den stocken gav jag vidare till brorsan.

    Kämpa på!!!

    /Kronan

    #75013
    Surgubben
    Medlem

    Tredje morgonen nu – Har sovit klart bättre inatt. Bara vaknat en gång och jag tror min vanliga puls också gått ner ganska mycket. Idag skall det kroppsarbetas i trädgården och i solen. Allt för att tänka på annat. Kronan, tänk att ge bort en hel stock ;-)

    Glad påsk alla tappra krigare !!

    #75014
    Vinyl Mania
    Medlem

    Gott att höra att du är på G här Surgubben, tänk vad dom kommer bli glada där hemma sen när du berättar:) Eller? Min sambo var på mig nästan varje dag och tjatade….mer tjat, desto mer snusade jag.

    Ut i trädgården nu och gräv och greja:) Lycka till nu under påsk, kommer gå strålande, annars ses vi här inne under påsken, jag vet att det kommer bli tufft då det är mycket på gång nu i helgen.

    Tycker fan att vi är värda ett enormt stort påskägg i år så som vi kämpar och sliter:)

    -Kronan, hur kändes det att ge bort en hel stock? Jag hoppas att jag hade gjort samma sak som du gjorde, men en stock…..oj, för en vecka sedan fanns inte det på kartan att ens ge bort locket på dosan:)

    Ha en skön Påsk på er nu

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.