Lindström

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Yet another cold turkey. #90502
    Lindström
    Medlem

    Hittade tillbaka hit igen. Såhär 5 år senare och efter en skilsmässa så har jag delvis trillat dit igen. Har dock inte kört heltid utan brukat nikotin några dagar i veckan och kanske 1-2 ggr per dag under nästan ett års tid i tron om att jag inte var beroende utan bara tyckte det var gott. Men när jag bestämde mig för att lägga av så kände jag att jag nog i alla fall delvis trillat dit igen. Så nu är jag ren sedan i söndags. Gårdagen var jävlig men idag känns det bättre! Fan vad nikotinet är lurigt!

    som svar på: kusken rider igen #79548
    Lindström
    Medlem

    Fy fan vad vi är grymma 😀

    som svar på: Yet another cold turkey. #79547
    Lindström
    Medlem

    Så… nu har jag klarat mig helt utan nikotin i 33 dagar. Det går riktigt bra så nu har jag bestämt mig för att sluta med substitutprillorna också. Slutade ganska raskt med Onico men har sedan dess kört med dasspapper när behovet har blivit för stort. Men nu vill jag inte ha det längre, vill inte bli påmind om mitt beroende mer så nu tänkte jag att jag skall försöka klara mig helt utan dett också.

    Den här dagen har varit lite sisådär utan, för jag kommer oftare på att jag är sugen på snus men det går bra att döva genom att tänka att jag inte mer än möjligvis psykiskt kan vara beroende av dasspapper. Och hur patetiskt är det inte att knalla runt med en rulle i bakfickan hela dagarna? (det har jag förvisso inte gjort med det är en ganska målande beskrivning). Jag hoppas att detta går bra och att jag inte kommer att ha allt för stora bekymmer med att klara mig utan det här också. Om jag har lyckats bli fri från nikotinet så borde det inte vara några problem med dasspappret!

     

    som svar på: Yet another cold turkey. #79392
    Lindström
    Medlem

    Ja för tusan! På ett sätt är sådana röster motiverande, sådan skit som påverkar så djupt vill man ju inte vara en slav under. Och sedan känslan när man går och lägger sig och inte behöver panika över att det inte ligger någon dosa brevid sängen är ju helt underbar!

    som svar på: Yet another cold turkey. #79379
    Lindström
    Medlem

    Två nätter i rad har jag faktiskt sovit som vanligt nu. Innan dess har det varit 12 jobbiga nätter utan tillräckligt med sömn. Vaknat hela tiden och haft väldigt svårt att somna om. Det känns som att kroppen börjar klara sig bättre utan nikotinet nu!

    Har även fått tummen ur att ta upp löpträningen ordentligt igen. Det hjälper också rejält har jag märkt. Fan vad tanken på att man är nikotinfri är underbar :D.

    som svar på: Klarar jag detta??? #79378
    Lindström
    Medlem

    Gött mos! Fortsätt så :).

    som svar på: Våren 1970 #79361
    Lindström
    Medlem

    Värt att tänka på gällande socker är att fruktos är det mest sockriga sockret av dem alla. Det är också det som snabbast omvandlas och lagras som fett i kroppen. Så om du vill sluta med socker så undvik frukt och juice i så stor utsträckning du kan! Ett tips! 🙂

    som svar på: Yet another cold turkey. #79356
    Lindström
    Medlem

    Nu har det snart gått två veckor och jag mår faktiskt riktigt bra utan snus. Har slutat helt med onico nu också, så nu är det bara en och annan tuss med toapapper som snusas. Planerar att sluta med detta helt snart också, men det är skönt att inte göra det allt för jävligt med en gång!

    Mina abstinensbesvär är helt borta nu, jag börjar kunna koncentrera mig som vanligt igen och jag tänker allt mer sällan på snus. Att sluta är verkligen ingenting som jag ångrar och jag förstår inte varför jag inte har tagit tag i det tidigare. Så fruktansvärt svårt var det inte, och även om jag vissa stunder har mått dåligt som tusan så har det ändå gått väldigt bra. Framförallt så känns det riktigt bra att det ramlar in 30:- varje dag på ett sluta snusa konto. Det börjar växa till sig nu ;).

    som svar på: Yet another cold turkey. #79280
    Lindström
    Medlem

    Tack!!

    Löpningen känner jag gör mig gott! Har inga besvär en ganska lång stund efter det att jag kommit hem från ett pass. På kostfronten ska jag dock se till att skärpa mig, ska göra detta så enkelt för mig själv som jag kan!

    som svar på: Hunger – Abstinens? #79276
    Lindström
    Medlem

    Gott. Det ska jag se till att bli bättre på. Har länge av olika orsaker låtit bli att äta frukost, men dessa dagar sedan jag slutat har det varit ett rent h-vete innan jag har fått i mig någon mat. Precis som att abstinensen förstärks.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)