kusken rider igen

Välkommen! Forum Dagbok kusken rider igen

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 38 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #78755
    kusken
    Medlem

    Jahapp….jodå jag håller mig kvar…men jag var nära att ramla av, det ska gudarna veta…1 månad idag och det hade väl ingen som känner mig kunnat tro…Jag har skrivit mest när jag varit grinig och förbannad på allt o alla..så det är väl inte mer än rätt att skriva när det går bra också..så det finns lite hopp för mänskligheten..Annars har det varit deppigt,har slötittat lite på sidan här men inte orkat skriva! Har helt enkelt legat i idet o slickat mina sår efter den första striden!
    I morse var den första morgonen som jag vaknade kl 5 och var på ett bra humör!! och DET mina damer o herrar var inte igår…
    Måste tacka ”veteranerna” här på sidan också som sa att: det BLIR bättre. Jag trodde er inte när det var som värst..så det så! Så till alla som är mitt i striden….håll ut….det kommer bättre dagar..otroligt nog…Nu är ju inte detta över än…så jag slipar mina vapen tills det är dax igen….Nu kör vi!

    #78760
    nybrocorner
    Medlem

    Härrrrligt… 1 månad…,kör hårt… Nu blir det bara bättre och bättre…

    #78761
    Perseus
    Medlem

    1 månad måste kännas underbart!? Bra jobbat! Jag har 2v imorgon som är min närmaste milstolpe.

    #78845
    Motivation
    Medlem

    Tack för att du ger mig hopp vad gäller humöret. Just nu känns inget speciellt roligt, har väl alltid haft en mer realistisk syn på saker (negativ enligt många 🙂  ) men nu är det verkligen nattsvart vissa stunder. Måste verkligen intala mig själv att inget runt om mig ändras bara för att jag har en snus under läppen, solen lyser inte mer, fåglarna kvittrar inte högre. Det sitter i min puckade hjärna… försöker hålla en låg profil och undvika konflikter.

    #78869
    nybrocorner
    Medlem

    bvitamin och magnesium kan hjälpa dig… för mig har eyeQ också hjälpt…

    #78872
    kusken
    Medlem

    Det är bra! Det här fixar du….låg profil är bra och själv har jag ocså lite ”realistisk” eller negativ syn på saker, men den kan man också utnyttja i detta läge! Det har hjälpt att vara bitter,tjurig, förbannad och envis som en gammal gubbe! Jag hade min nyårsafton som går till världshistorien och jag kan ärligt säga att om jag kunnat, så skulle jag ha firat den helt ensam, långt långt bort från mänskligheten. Så om du förutom depression och meningslöshet också känner rent hat…så välkommen i klubben! Det vi pysslar med här går ändå inte att förklara för en som aldrig nyttjat nikotin…en del tror att dom vet, men det gör dom inte…så skriv av dig…det underlättar…..sen om det blir VM i självömkan….det skiter jag fullständigt i……kör hårt….ta död på monstret……

    #78876
    nybrocorner
    Medlem

    VM i självömkan… den va bra… det e det vi använder forumet till…

    för som vi sagt så får vi väldigt lite kred i verkliga livet… inte ens de närmaste fattar… inte ens då jag i sommras fick mina bryt och bara grät och försökte förklara så fattar de nada… även om de vill stötta…

    Bäst på att stötta är min 14 åriga dotter som gärna sprider min mission… hon lär sig fakta som hon använder mot snusande lärare… och talar omför dem hur dom skall göra och tänka. Samtidigt frågar hon ofta hur jag mår och påminner mig om att det är värt att kämpa…

    #78878
    Anonym
    Inaktiv

    Det är bra att vi har den här sidan som vi kan, berätta exakt hur jävligt det kan vara och hur olika dagarna går för oss. Nej, omgivningen som inte snusar fattar inte hur svårt och tungt det är att sluta snusa, men, det kan vi inte begära att de ska göra heller. Därför är det bra att det finns ett VM eller SM i självömkan, som den här sidan är, här slipper vi skämmas över det vi skriver och delar med varandra. Om jag inte hade hittat det här forumet så hade jag inte varit snusfri och inte vetat hur jag skulle gå till väga, för att bli det. Jag har och får ut enormt mycket av er andra här, och det är jag tacksam för. Tack för att ni finns mina jämlikar!

    #78974
    kusken
    Medlem

    Jag var beredd…men ändå inte!…Precis när man börjar få lite flyt, bli lite glad, lite piggare……boom sa det, och snussuget var här igen….som en blixt från klar himmel!.Och vi snackar inte om nån kvart hit eller dit!. 8 timmar och ihållande..Vad kom det ifrån? Nån har sparkat undan benen på mig och nu blev jag riktigt trött..All energi rinner ur mig nu och jag måste göra nåt drastiskt snart..Det här funkar inte längre…Jag är så nära att åka till coop och fullständigt riva ut en dosa ettan och…ja resten kan ni. Därför är det dax att ta ett steg tillbaka och hålla låg profil..Dax att lämna den här sidan ett tag…Testa en annan taktik: som att glömma istället. Försöka vända på det. Ju mer tid jag tillbringar här,ju mer jag skriver om snus, räknar dagar osv,ju mer påminns jag om det…Dax att vara ifrån det ett tag..allt som har med snus att göra…får se hur det går med det? Förresten har jag ingen energi att dela med mig av….känns som att man skriver samma sak om och om igen…rabblar.Riktigt trött på mig själv och jag är inte den som kan analysera sönder allt i minsta detalj…då blir jag galen! Det jag undrar är: var är alla som klarat 50-100 dgr? Är dom fria och inte behöver detta forum eller har dom börjat snusa igen? Hur som helst…tack till dom som stöttat..och den här sidan….Om jag överlever detta så..kanske sista ordet inte är sagt….hur som helst:….keep fighting!!…..”över och ut”   (bara lite bitter)

    #78977
    issen
    Medlem

    Här är en som varit nikotinfri i drygt ett år nu. Har ett 30-årigt nikotinmissbruk bakom mig som jag lyckades bryta mha hypnoterapi. Trodde  aldrig att jag skulle lyckas sluta och är fortfarande förvånad:)  Jag är ofta inne på den här sidan. Inte för att jag måste men för att jag vill. Det hjälper mig att komma ihåg varför jag så innerligt ville sluta snusa när jag läser om era mödor.  jag mår bra nu. Jag vill inte tillbaka  Men, det händer ibland att jag vill ha en snus. Det otäcka är att det inte är snusen jag vill ha utan effekten, drogen. En gång nikotinist alltid nikotinist, det är bara för mig att acceptera. Jag mår bra nu. Är mycket piggare, alertare, gladare, luktar gott, frisk färg i hyn etc etc. Kämpa på! Det kommer att vara värt det men vägen dit är lång och tuff men snart är du där!

    Och, om en månad sticker maken och jag till Malaysia. Slutasnusapengarna räcker till min resa:)

     

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 38 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.