colli

Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74258
    colli
    Medlem

    Calle

    Man 27 år

    Snusat i ca 12 år

    Dagbok på slutasnusa.se: ja…

    Snusfri: 6 dagar

    Nikotinfri: 6 dagar

    Känns så gött nu när man kommit en bit på vägen, kom igen alla :)

    colli
    Medlem

    C-vitamin lindrar nikotinsug i viss mån så det är bra att stoppa i sig det.

    Det kanske tar två veckor innan nikotinet är helt ute ur kroppen men jag har varit helt nikotinfri i typ en vecka nu och jag har inga problem med det längre, blir sugen flera gånger om dagen men det är absolut inte jobbigt att stå emot suget. Sover gött gör jag också.

    Onico kan vara bra i viss mån men jag gillar inte det riktigt, tycker det är bättre att bara skära av den vanan helt och hållet! Det är apa, pest och pina ett par dagar men man klarar det och jag tror man blir av med det fortare om man raderar bort allt som kan påminna en om vanligt snus.

    Det är ju en jätte bra grej att vara en god förebild för sina barn, vet ej hur gamla de är men förmodligen märker inte dom någon skillnad på om du använder onico eller vanligt snus så ta bort det också så kommer du snart va på banan igen tror jag!

    som svar på: 4 snusfria dagar #74065
    colli
    Medlem

    Gött mos, och grattis till att du har lyckats klara dig ur det :)

    För mig har det gått en vecka nu och det känns otroligt bra, ser dock fram emot den dagen där du är nu att man känner att det är ett helt avslutat kapitel för riktigt så känner jag inte än men är på god väg :)

    som svar på: Åhhh. VARFÖR slutade jag??? #74533
    colli
    Medlem

    jag tänkte i början när det var som värst, att nu har det gått 2 dygn, som förvisso varit för jävliga men tar jag en snus nu så måste jag uppleva dom här dagarna igen och börja om från scratch.

    För varje dag, varje timme som går så blir livet lättare, tänk på +skalan också, du mår inte bara bättre fysiskt utan även psykiskt också efter en period över att du är stark som klarar det och den känslan är bättre än det tillfället när man stoppar upp en prilla.

    Dom 3 första dagarna är alltid värst! Sen blir allting mycket lättare

    som svar på: ja… #74530
    colli
    Medlem

    Nu har det snart gått en vecka :)

    Det här är inte alls jobbigt längre, visst det kommer små attacker med jämna mellanrum under dagarna men det är inte svårt att stå emot, och dom försvinner typ lika fort som dom kommer.

    Känns riktigt bra att slippa skiten nu. Har kommit på mig själv när jag ska gå ut från lägenheten att jag står och funderar och känner igenom mina fickor efter nånting men så kommer jag på att jag har slutat och behöver inte släpa med mig nån jäkla dosa vart jag än går. Otroligt skönt!

    som svar på: ja… #74527
    colli
    Medlem

    Ja det är rätt bra att ha något att spara till så får man någon form av lön för mödan! Jag är nu inne på min tredje dag, det är riktigt jobbigt emellanåt men det går!

    Jag är lite stolt över mig själv, det blev lite festande igår också men jag klarade mig utan snus och även utan cigg, känns bra :)

    som svar på: Sex veckor utan en enda snus #73704
    colli
    Medlem

    jag är inne på min andra snusfria dag, hittils har det inte varit jättejobbigt ändå för mig, jag vet att det kan komma.

    Har varit vaken lite mer än en halvtimme nu, haft små attacker som är väldigt kortvariga så det har inte varit någon fara. Men det känns gött att läsa om folk som har kommit längre och att det känns bra när man väl är där :)

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)