4 snusfria dagar

Välkommen! Forum Dagbok 4 snusfria dagar

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68218
    DrKrall
    Medlem

    ….har det blivit hittills för mig. Bestämde mig i söndags att sluta tvärt efter ca 30 års snusande. Inga tuggummin eller plåster. Har funkat förvånansvärt bra so far. Sover lite oroligt, vaknar 2-3 ggr per natt. Lite småirriterad är man också. Fick ett pinsamt utbrott på jobbet igår. :)

    Är lite orolig för hur det skall gå när man dricker alkohol. Funderar på att hoppa över alkoholen på julboret och nyårsfesten.

    #74058
    alex1209
    Medlem

    Bra jobbat, det är mest jobbigt på kvällerna och den dåliga sömnrytmen man har i början. Det är 13 dar sen för min del MEN jag kör med plåster som jag tänker ta bort helt nu på fredag. Idag hade jag en hemsk abestinens vid 12 tiden o varade ett bra tag, nu är det lugnare känns det som.

    Alkohol, hmm jaag vet inte, tog en öl här omdagen o det gick bra, det är bara att njuta av det man äter och dricker, testa dig fram. Och du, Lycka till nu, berätta hur det gick med julbordet. :-)

    #74059

    Tror det er lurt å droppe alkohol de første dagene. For egen del er det sånn jeg har sprukket når jeg sluttet tidligere. Vær forsiktig.

    #74060
    DrKrall
    Medlem

    Tack för peppningen. Känns som det värsta är över nu. Det var jobbigast första 3-4 dagarna.

    Tog det lite lungt på julbordet, drack nån öl ett par snapsar och ett glas bubbel så jag kännde mig inte ens berusad. Kände inget snussug heller.

    Nyår blir nog hanterbart också. Blir fjällen med familjen, ganska lungt och inga kompisar som snusar i närheten.

    Nästa ”farliga siutuation” blir troligtvis en jobbresa till åre i slutet av januari. Då kommer det att bli en del krökande och folk som snusar runtomkring. Gäller att skärpa till sig då!

    #74061
    Tessan
    Medlem

    Jag tror att det kan vara en idé att berätta för vänner och arbetskamrater att man precis har slutat snusa, så finns det förhoppningsvis förståelse för ens humör. Jag har tappat humöret både på jobbet och privat, känner att tålamodet inte är vad det var. Sen är jag galet känslosam, gråter lätt. Så visste man inte att det var pga av snuset så skulle man nog tro att jag gick igenom någon typ av personförändring.

    Dessutom kan man få mycket peppning av folk i sin närhet om dom vet =o)

    #74062
    DrKrall
    Medlem

    Igår och idag har jag haft snussug igen. Inte känt sånt här sug sedan dagarna precis efter jag slutat. Skumt.

    Hoppas det försvinner tills i morgon.

    #74063

    Håper du klarte å stå i mot?

    Vi heier på deg!

    #74064
    DrKrall
    Medlem

    Snart 4 veckor nu!

    Får fortfarande snussug några ggr per dag, undra när det försvinner?

    Trots allt känns saken klar nu, kommer definitivt inte att börja igen!

    #74065
    colli
    Medlem

    Gött mos, och grattis till att du har lyckats klara dig ur det :)

    För mig har det gått en vecka nu och det känns otroligt bra, ser dock fram emot den dagen där du är nu att man känner att det är ett helt avslutat kapitel för riktigt så känner jag inte än men är på god väg :)

    #74066

    Hold garden oppe. I Norge måler de alltid etter 12 uker når de ser om folk har klart å slutte med snus eller røyk. Så fortsett og hør av deg innimellom. Vi ligger ganske likt i løypa, så da er det spennende å høre hvordan det går.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 11 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.