Sex veckor utan en enda snus

Välkommen! Forum Dagbok Sex veckor utan en enda snus

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #68155
  henkeohenke
  Keymaster

  Det känns fantastiskt bra. Detta är första veckan jag känner mig ungefär som jag gjorde som snusare. Dvs, jag är inte särskilt sugen på snus, jag är gladare och ser ljusare på saker och ting.

  Men jag är redo om det kommer fler vågor av abstinens.

  #73700
  henkeohenke
  Keymaster

  Det är svårt att avgöra om jag sover bättre eller sämre nu än innan jag slutade snusa. Jag har alltid haft lätt att vakna tidigt, så där är det nog ingen skillnad. Däremot så kunde jag de första dagarna vara oerhört svettig om nätterna. Jag tror det var någon sorts kroppslig reaktion på att nikotinintaget upphörde. Men som sagt, ibland sover man dåligt, och det är lätt att skulle det på icke-snusandet, men det kunde säkert hänt även om jag inte slutat.

  #73701
  henkeohenke
  Keymaster

  Rätt som det är så kan jag få en rejäl attack av abstinens. Exempelvis när jag hade ätit idag, stod i köket och kokade kaffe. Plötsligt dök det upp ett oerhört starkt sug som kändes i hela kroppen. Men det är ju övergående så jag tog ett glas vatten, borstade tänderna och satte mig med kaffet och började läsa en bok. Så var det borta igen.

  #73702
  henkeohenke
  Keymaster

  Även om det är väldigt knepigt då och då så är det helt ovärderligt att vakna upp, när man sovit bra, och känna att man är helt av med snusberoendet. Det är inget som styr en det minsta längre. Det kompenserar alla stunder då man måste kämpa för att motstå begäret.

  #73703
  Snusmupp
  Medlem

  Någon som känner igen sig i detta :D Jag är där nu!!!

  Till alla er som avverkar era första dagar… häng på, det är värt det!

  #73704
  colli
  Medlem

  jag är inne på min andra snusfria dag, hittils har det inte varit jättejobbigt ändå för mig, jag vet att det kan komma.

  Har varit vaken lite mer än en halvtimme nu, haft små attacker som är väldigt kortvariga så det har inte varit någon fara. Men det känns gött att läsa om folk som har kommit längre och att det känns bra när man väl är där :)

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.