birgitta

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 43 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: MINA SNUSFRIA DAGAR.. #74039
    birgitta
    Medlem

    ..vet du så tänker jag också..tar jag en enda liten minicatch..minsta som bara finns…så åker jag dit..därför så måste man vara benhård..faktiskt..oj vad jag har blivit bjuden..men jag säger alltid i mig själv att jag ska aldrig ta en snus mer…för jag tyckte så enormt mycket om att snusa så jag vet att jag skulle åka dit…och att snusa medelmåttigt..sånt kan jag inte….ska det va så gör jag det ordentligt…Men så här mellan dig och mig …vi har varit riktigt duktiga..för börjar man kika bakåt…oj vilken abstinens man haft…så bra jobbat kompis…vi kör snusfritt ett tag till…;)

    som svar på: MINA SNUSFRIA DAGAR.. #74037
    birgitta
    Medlem

    I det snusfria har vi det bara bra, tackar som frågar. Jag ser att det går väl för dig också. Det var länge sedan jag kikade in på sidan …inte en snus på en massa dagar…174 dagen snusfri tror jag….det är ett halvår sedan den 24 maj…det vet jag. Inte en snus har åkt in under läppen, och inte att det kommer in någon där heller…aldrig mer…Visst susar det över en ibland..absolut ett djävulskt sug….så är det…men det spelar ingen roll, vinsterna av att vara snusfri räcker längre än att jag skulle falla för suget,,,som för den delen passerar inom någon minut. Ser så många som slutar snusa och är i början av sin bana…jag hejjar på er, med en jävla massa envishet och bestämdhet så lyckas ni, men det är inte en dans på rosor…inte för alla. Lycka till, vill man så funkar det alldeles utmärkt…

    som svar på: 44+0 dagar. #73906
    birgitta
    Medlem

    107 dagar idag..inte fallit ifrån, barablivit dålig på att skriva. Varför vet jag inte, kanske för att dagarna som snusfri rullar vidare. Det funkar bra, men visst sköljer suget över en ibland, men det går över…även om det känns enormt. Jag är helt övertygad om att jag inte kommer att snusa mer, det finns vinster med att sluta. Pengarna, tänderna/tandkött och inte oroa sig över att bli utan snus.

    Det gårflera dagar mellan att jag tänker på snus…Då jag läser här om de som startat sin snusfria bana och kämpar på i abstinensen vill jag bara säja….GE INTE UPP…det blir bättre…även om man inte tror det!!!!! Kämpa på….man kan fixa det.

    som svar på: Det kan gå #73853
    birgitta
    Medlem

    ..klart det går..vi är exempel på det..:)..går alldeles utmärkt…även om det kan vara slitigt emellanåt. Vi hörs vid 4 månader då…Jag tror att du och jag har ungefärligen lika många snusfria dagar…???..47..har jag…

    som svar på: Åhhh. VARFÖR slutade jag??? #74531
    birgitta
    Medlem

    ..nää..du har rätt..det är inte roligt..inte för en sekund i början…det är pest och pina rakt igenom..men vill man sluta så kan man ta sig igenom det..det kan man..även DU…Inte kan du väl bara ge upp…Varför vill du sluta?

    som svar på: MINA SNUSFRIA DAGAR.. #74035
    birgitta
    Medlem

    …harvar på..utan snus..det funkar bra..47:e dagen idag…äter hälsosamt och tränar hårdare. I morgon är det arbete som gäller, varadgasrutinerna kommer in, känns bra tycker jag, tiden är dyrbar och planeringen på gränsen till maximal….En stor familj och många som ska iväg på sitt, logistiken kräver sitt…men det är då jag trivs,och tror att jag inte hinner tänka så mycket på snus. I mitt arbete har jag haft vissa rutiner när det gäller snus…de har varit tufft att bryta dem. Ser fram emot hur det kommer att kännas i morgon eller om det har lättat något..Ser framemot 60 dagars-jubileum, då man antingen ska känna sig ok eller i en superabstinens..vilket som så ska jag ta mig förbi det… Vi Hörs alla tappra..kör hårt, för nu börjar det…!!!!

    som svar på: 60 timer uten #74079
    birgitta
    Medlem

    Lycka till i USA ..du kommer att fixa dagarna där också…..

    som svar på: Nu är det dags. #74199
    birgitta
    Medlem

    ..nu blev jag glad…TLiman, inga bakvägar här inte..vill man lämna byggnaden så får man säja till..Personligen tror jag mer på ”jävlar-anamma” tankar, och att de uppfattas bättre av hjärnan..än, möjligen..eventuellt…kanske..Bra gjort kompis…Nu vill jag ju inte vara din moralkärring..men nikotinfritt snus i all ära…njasi..jag undrar jag…men det är klart, funkar kanske bättre för dig..men för egen del tror jag att jag skulle få det kämpigare i längden. Men man är ju i alla fall nikotinfri…så kanske det e ok…men fusksnus e väl rätt dyrt det med….Men du, jag har en ide..kanske fusksnuset ska få göra sällskap med panikdosan…;). Skämt åsido..Keep on Rocking….it´s a rocky road…..Vi Hörs..

    som svar på: MINA SNUSFRIA DAGAR.. #74032
    birgitta
    Medlem

    ..jo..nu kämpar jag igen..ingen ro och ingen vila..det är underligt. Eeeenormt sug igen..men det går ju över efter en stund…men e så trött på att känna av det…..men e liksom inne i en ”sugsvacka”….Nu känns det lite smådeppigt…vi ska äta god mat, dricka gott vin…*jaha?*..och sen då..ingen finish på middagen heller…

    Nej, nu ska jag inte skriva mer om detta ”tuffa”, hade beslutat mig för positivitetstankar kring detta jädrans beroende…Meen nu har jag skrivit i ärlighetens namn. Måste dock få avsluta med att på det stora hela så tycker jag att det går bra och att det finns värre saker…än abstinens…för så är det. Nu biter jag bara ihop igen och visslar mig vidare fram i tillvaron, för stolthet för rönt framgång, det innehar jag. Inuti kroppen har det säkert blivit bättre ”miljö” också. Ha det gott snusfria kompisar..Ge inte upp…!!!

    som svar på: Nu är det dags. #74197
    birgitta
    Medlem

    TLiman..du ser..en dag efter den andra, du är duktig..och så är det bara att fortsätta. Tjoho.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 43 totalt)