MINA SNUSFRIA DAGAR..

Välkommen! Forum Dagbok MINA SNUSFRIA DAGAR..

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 22 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68214
    birgitta
    Medlem

    ..som ni kanske alla läst nu..inne på min 28 snusfria dag..jag e tjatig, jag vet, men stolt..Jag skriver min kamp som dagbok. Tack för tipset snusmupp…Vi hörs..jag kommer definitivt tillbaka….

    #74020
    henkeohenke
    Keymaster

    Mycket bra kämpat, du ska vara riktigt stolt! Jag önskar en god snusfri jul!

    #74021
    birgitta
    Medlem

    Tack detsamma..snusfri var ordet..

    #74022
    Snusmupp
    Medlem

    Bra jobbat! Ser fram emot fortsatt läsning!

    #74023
    birgitta
    Medlem

    29:e dagen..idag när jag promenerade hem efter arbetsjobbet..så..tro det eller ej..jag kunde känna igen mig i en liten stunds glädje o välbehag…vet inte hur, men det var en annan känsla helt enkelt..en känsla som var otroligt bekant från förr…börjar det ”lossna” lite..? Har några förut jävulskt ettriga receptorer tröttnat och gått hem…? Jag i min enfald..tror det. Frukost känslan tror jag man får leva med ett tag, att uppleva frukosten vara ofantligt torftig oavsett vad man äter….man får liksom ingen riktig finish på den….och äta ihjäl sig kan man ju bara inte. Nu, i skrivande stund, e jag lite sugen på snus, men kanske ett annat förhållningskänsla till suget…Nu är det motivationen man har att arbeta med…eftersom den är väl som starkast initialt…

    #74024
    Louie
    Medlem

    Bra jobbat :)

    Jag har 5 dagar kvar tills jag slutar. =) Känns skönt att ha några dagar tillgodo och förbereda sig.

    #74025
    Tessan
    Medlem

    Snyggt jobbat Birgitta!

    Jag hejar på dig =o)

    #74026
    birgitta
    Medlem

    ..36:e dagen idag..snusfri..ja vad ska man säja..tror inte det har funnits en jul som jag ätit så mycket knäck under…många knäck har det blivit..men inte någon snus. Jag vet inte riktigt hur det känns numera, fruktansvärt sugen på snus, konstant, men får ingen ta och kommer inte att göra det, men livet känns annorlunda fortfarande, troligt beroeoende av saknad av snus, guldkanten är borta, men det borde bli bättre. Manisk och besatt av tankar gällande snus har lagt sig…men icke det i hjärnan som fortfarande kämpar. Ingen i min omgivning är så brydd längre, inte direkt några hejjarop kan jag tycka, nu är det en egen kamp som gäller inom sig…alla i min omgivning tror att nu…är Birgitta snusfri och fri från sitt begär..

    Tack Tessan för ditt stöd…Louie..snart e det dax…

    #74027
    birgitta
    Medlem

    …en dag till är mot sitt slut, 37:e dagen med varierad abstinens..det är tufft nu..konstigt, det var lättare förut på något sätt. Nu ska man ta tag i alla extra kilon som smugit på en, träningen ska bli mer intensiv och matintaget mer hälsosamt, frukten ska fram och godis ska bort. Jag snor bubbelgum från min son och tuggar febrilt. Visst är man sugen…

    #74028
    Snusmupp
    Medlem

    Bra jobbat!!!

    Jag håller med om att det händer något kring en månad… dipp. Men du verkar ju ta dig igenom det riktigt bra, trotts att det är ensamt i abstinensmörkret! Härlig insikt om kosthållningen, har själv inte kommit dit än men satt ett datum då jag skall ta tag i det med (Januari). Skriv gärna om din kosten och eventuell träning!

    Starkt jobbat! Keep it up!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 22 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.