Titus

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: En gång för alla #85958
    Titus
    Medlem

    Känner igen det där med känslan av meningslöshet. EXAKT så var det för mig med i början. Lade mig tidigare på kvällarna bara för att allt kändes så meningslöst och tråkigt. Det var liksom ingen idé att vara vaken om jag ändå inte fick snusa. Lika bra att sova bort tiden och dagarna. Men det gick givetvis över!

    Bra jobbat mumintrollet (o alla ni andra som slutat/håller på att sluta snusa), häng i!

    som svar på: Dag 1 #83460
    Titus
    Medlem

    Snyggt jobbat Nova!!

    som svar på: Må bättre nu! #83459
    Titus
    Medlem

    Halloj Marcus o grattis. Fattar verkligen att du är superstolt – det ska du vara!

    Hur känns det med koncentrationen osv som du skrev om i april i år?

    Själv tycker jag bara att det känns förbannat tråkigt att inte få snusa, försöker att inte kompensera för mkt med mat, men shit vad svårt det är! Är ju konstant sugen hela tiden… ser fram emot varje måltid och har pappersbitar innanför läppen konstant. Men jaja, har i a f lyckats hålla mig borta från snuset i över två veckor nu … 🙂

    som svar på: Känner mig efterbliven… #83419
    Titus
    Medlem

    Grymt jobbat messi!! Kör hårt i löpslingan och ge inte upp. Tror faktiskt att det är lika bra att köra på utan nikotinsubstitut, tror det lönar sig i längden :-).

    Lycka till o kämpa på!

    som svar på: Imorgon slutar jag för gott! #83417
    Titus
    Medlem

    Grattis DH!! Riktigt bra jobbat! Firar en vecka idag och är fruktansvärt nöjd ned mig själv också 😉

    som svar på: RIP nikotinmonster – The dagbok. #83416
    Titus
    Medlem

    Grattis Perseus!! 586 dagar snusfri är då banne mig inte dåligt! …Och grattis Intruder; 50 dagar utan snus-grymt jobbat det med!

    Själv firar jag 7 dgr utan snus och känner mig nöjd med det också. Svårt att hålla sig borta ibland men har lyckats stå emot frestelsen alla gånger, trots galen stress på jobbet etc.

    Ska försöka motionera regelbundet, känner att min kondition förbättrats avsevärt efter att jag slutade med snuset, blir inte alls lika andfådd. Misstänker att det beror på att min vilopuls gått ner avsevärt utan nikotin i kroppen. Var ute och sprang igår och det var riktigt skönt!

    Perseus, du kan nog ha rätt om att nikotinet har en uppiggande effekt på kroppen, det höjer ju pulsen och skärper till hjärnan så det känns nästan som att kroppen med nikotin i sig befinner sig i ett ständigt stresspåslag. Självklart kan inte det vara bra för kroppen.

    Ha det fint alla!

    //Titus

    som svar på: RIP nikotinmonster – The dagbok. #83407
    Titus
    Medlem

    Phu!

    Idag har jag varit väldigt, VÄLDIGT sugen på en snus hela tiden. Tänkt att kanske att jag kan ta en, bara en osv. Men lyckats från att falla för frestelsen. Tog en löprunda förut, det var skönt, faktiskt. Ska försöka äta nyttigt och regelbundet och undvika alltför mkt fika. Tycker precis som du Perseus, att jag dels är mkt tröttare på kvällarna och att jag somnar mkt snabbare än tidigare. Mysko, men rätt gött ändå 😉

    som svar på: Ska det kännas så här? #83406
    Titus
    Medlem

    Pillepalle;

    enligt många andra på det här forumet så ska de tre-fyra första dagarna vara värst. Bit ihop, härda ut och ut och spring, städa, använd Onico, mängder av EXTRA-tuggummi, ät godis, chips, drick vatten mm mm tills du ridit ut den värsta vågen.

    Ge inte upp, det kommer snart bli bättre.

    Lycka till!

    som svar på: Ska det kännas så här? #83401
    Titus
    Medlem

    Hur har ni haft det med viktuppgång, förresten?

    som svar på: Ska det kännas så här? #83400
    Titus
    Medlem

    Ok, tack messi. Det där med yrsel har jag förstått är väldigt vanligt. Många verkar också känna sig trögtänkta, hoppas jag slipper det då jag nyss börjat på ett nytt jobb och behöver vara skärpt (och stresstålig) i alla fall i det sammanhanget. Skulle det bli outhärdligt på jobbet har jag tänkt att jag får ha nikotinplåster under tiden jag jobbar, men vill helst undvika det om det bara går.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)