Må bättre nu!

Välkommen! Forum Dagbok Må bättre nu!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 59 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #81600
  Marcus
  Medlem

  Hej,

  Lördag morgon och jag vaknade 04:30 och kunde inte somna om. Stoppade in en snus och tyckte att det inte kändas som jag hade förväntat mig. Varför gjorde jag det, torr i munnen. Kan inte sova, egentligen konstigt eftersom jag sover väldigt gott annars.

  Gick in på denna sidan och läste alla era inlägg och det låter sinnessjukt tungt den första tiden, men sååå imponerande. Så jag tänkta att det är det jag är rädd för och vågar inte sluta. Men nu ska jag göra det. Spottade ut sista snusen 2013-11-09 kl 06:54, så det har gått några minuter nu…

  #81601

  Bra beslut och välkommen hit! En dag i taget och om en vecka är nikotinet ur kroppen. Värre än så blir det inte.

  #81602
  Marcus
  Medlem

  Tack, jag hoppas att jag kan få stöd av er.

  Nu har jag varit ute och tagit en promenad för att komma igång lite. Ska brygga en kopp kaffe och lite frukost. Ingen snus…

  #81608
  martin_1
  Medlem

  Jag hoppas det går bra! Lycka till!

  #81611
  Marcus
  Medlem

  Nu har det gått drygt ett dygn och jag tycker nog inte att det är så tufft. Jag har visserligen laddat upp med lite olika substitut och att det är helg så att jag kan aktivera mig. Kanske blir jobbigt i morgon med jobbet och alla rutiner.

  Det är väl bara att bita ihop…

  #81615
  martin_1
  Medlem

  Bra att det går bra! Håll i på jobbet och kämpa på!

  #81618
  Marcus
  Medlem

  Hej,

  Det känns verkligen konstigt och jobbigt nu. Jag är inte alls som jag brukar vara. Jag kan inte fokusera blicken riktigt och känns nästan som tunnelseende. Koncentrationen är inte på topp och jag får inte så mycket gjort, inte på hugget riktigt. Jag hoppas att detta bara är tillfälligt. Tar jag en snus nu känns det som att jag blir stålmannen igen. Jag vänjer mig av med detta va? Annars är det ju ingen idé att sluta. Men ni som har varit där jag är nu. Tell me…

  #81619
  Slut2013
  Medlem

  Du är i avgiftnings stadiet och tänk dig att all skit som nikotinet har tagit in i din kropp under alla den tiden som du snusat ska nu ut.
  Det är inte konstigt att du mår konstigt eller annorlunda än vad du brukar göra:)
  Det är snurrigt, huvudvärk, svårt att sova och humörsvängningar blandat med känslor som man inte visste man hade för saker.

  Drick mycket vatten, det hjälpte delvis för mig och att jag försökte hitta på nya saker att göra. Det fick mig att tänka på annat. Och jag säger som alla andra.. – det släpper med tiden.
  I ditt fall som jag var en gång så trodde jag inte på det, men det är sant. Det släpper och det blir bättre för varje dag.

  Kämpa på!!

  #81621
  Marcus
  Medlem

  Jag var och tränade och då släppte suget. Bra, men sen kom det igen.
  Känns som att jag inte är sugen när jag sover, äter och tränar. Annars är jag sugen. Eller det kommer i stötar.

  Nu försöker jag att inte ersätta mitt beroende med något annat, typ godis, tuggummi osv. Känns som att jag har ätit hela dagen.

  Ni är ju grymt bra på stöttning alltså…

  #81625
  Marcus
  Medlem

  Nu har det gott 3 dagar och jag har inte haft lika mycket abstinens som tidigare. Däremot så har jag haft ont i magen. Vilket jag inte visste skulle komma. Då är det bra att man inte är ensam utan kan läsa om andras symptomer.

  Jag sover mer, säkert 10 timmar inatt.
  Skönt att inte ha en snus i munnen. Nu har jag gått i flera timmar utan något i munnen. Känns ovanligt.

  Jag har idag försökt att inte ersätta snus med godis, nötter, läkerol och tuggummi. Det har varit svårt men bra tror jag. Att komma ur detta utan ett nytt beroende. Jag gör ju ändå detta för min skull och inte för någon annans.

  Må bättre!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 59 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.