frussan

Forumsvar skapade

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Depression / aggression / Ilska #75608
    frussan
    Medlem

    Hej!

    Jag är inne på min 5:e vecka nu och till tröst kan jag säga att det är LITE bättre, jag var oerhört labil v 4 – grät nästan varje morgon. MEN nu kämpar vi på , eller hur?

    Precis som du har jag slutat tidigare och sen börjat igen för att det kört i hop sig på jobbet och det har känts som att valet stått mellan snus och arbete, den här gången har jag bestämt mig för att mitt nikotinfria liv är viktigast – VIKTIGARE än att vara trevlig mot chef och arbetskamrater (och även mot släkt och husdjur för den delen…) Omgivningen må tro att vi drabbats av förvirring, hjärnskada eller afasi – låt dom tycka vad dom vill – MEN INTE SNUSAR VI FÖR DET. Förhoppningsvis hittar vi så småningom ett annat sätt att lösa problem än genom att snusa (hur gjorde vi innan vi började?)

    Lycka till och kämoa på!

    som svar på: nikotintfri nikotinist #75563
    frussan
    Medlem

    Hur går det för er?

    Fyra veckor utan nikotin för mig idag – då borde det väl vara över tror man, men icke , jobbmöte idag och hjärnan var lika luddig och suddig som den varit sen jag blev utan nikotin. Arg som tusan, ilsken på allt från arbetskamrater till husdjur och får dessutom oförklarliga gråtattacker = superlabil

    Rädd är jag också, tänk om ”hjärnskadan” är bestående (nu ska jag tröstäta choklad)

    som svar på: nikotintfri nikotinist #75559
    frussan
    Medlem

    Hej!

    Jag känner så väl igen allt du skriver – jag har precis som du slutat o börjat igen -otaliga gånger och den akuta anledningen till återfall har ofta varit att det hänt något ”så speciellt viktigt” på jobbet att jag ansett mig vara i behov av en fungerande hjärna – men nu får det vara nog, jag tänker acceptera att hjärnan är trög och att humöret uselt- förhoppningsvis går det över någon gång – OCH ANNARS FÅR DET GÅ ÄNDÅ!

    Min erfarenhet är den att det inte hjälper med medtrappning eller nikotin”läkemedel” från apoteket- så fort kroppen blir HELT nikotinfri kommer ändå depressionen som ett brev på posten (tänkte ett tag gå till VC för att få antidepressiv medicin – men då blir man väl beroende av det i stället…)

    Jag blir hjälpt av att tänka på att jag gör det här för MIG och att det är VIKTIGAST, det är till och med viktigare än att prestera på jobbet och vara trevlig mot alla jämt… LYCKA TILL DU MED!

    som svar på: Illamående! #75421
    frussan
    Medlem

    Stackars dig!

    Hoppas att illamåendet har gått över nu – själv lider jag fortfarande (efter 3 veckor) mest av ”tjockskallighet”! Hjärnan har slutat fungera – går omkring som en viljelös, orkeslös degklump utan en redig tanke kvar.

    Men nu ska jag inte gnälla – vi ska ju peppa!

    Håll i hatten och håll ut!

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74314
    frussan
    Medlem

    Anny 52 år

    Snusat i 16 år

    Snusfri 86 dygn

    Nikotinfri 21 dygn

    som svar på: Håll tummarna för mig nu #75416
    frussan
    Medlem

    Hej alla medlidare!

    4:e helt nikotinfria veckan här- och hjärnan funkar fortfarande inte – kan inte tänka en redig tanke.

    Jag fixar inte mitt arbete(som kräver mycket koncentration o fokus) eftersom hjärnan inte längre är sammarbetsvillig… och jag går nu bara och väntar på att alla mina missar ska upptäckas…

    Finns det någon här som har tips – eller pepp (jag är DEPP)

    som svar på: Dag 4 #75336
    frussan
    Medlem

    Mina ”sluta snusa” mål är:

    Att kunna vara glad, trevlig och social – UTAN snus (så där som man var innan man började snusa…ooops)

    Att vara skärpt på jobbet, hjärnan i topptrim – UTAN snus (så där som man var innan man började snusa…ooops)

    Att klara stress och bekymmer – UTAN snus (så där som man gjorde innan man började snusa…ooops)

    som svar på: Dag 2 #75380
    frussan
    Medlem

    Dag 4 här- och hjärnan funkar inte, kan inte tänka en redig tanke. Hjälp! På måndag måste jag jobba – och jag fixar inte mitt arbete om hjärnan inte längre är sammarbetsvillig…

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74310
    frussan
    Medlem

    3 dagar nu – ”slutade” eg. redan före sommaren men har käkat nikotin-”läkemedel” och då räknas det inte tycker jag! Fick ett elakt virus för en vecka sen o blev så sjuk att jag tänkte att ”nikotin eller icke nikotin” kan inte spela ngn roll.

    MEN DET GÖR DET! HJÄLP!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)