Illamående!

Välkommen! Forum Allmänt Illamående!

Etiketter: 

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68656
    Biggan69
    Medlem

    Hej! Slutade snusa för en vecka sedan efter att i 7 år oftast ha haft en snus under läppen. Skulle googla lite i ämnet o hittade denna siten. Fanns en hel del att läsa om människor i samma situation, bra att ha något att göra när man inte vet vad man ska ta vägen :)

    Men jag känner mej lite udda. Jag har i o för sig många av symptomen som ilska, känslostormar, känner mej yr o så men skulle inte kunna tänka mej att lägga in en prilla nu. Anledningen till det är att jag mår så himla illa i princip hela tiden! Kan inte känna lukten av olika saker o kan bara äta saker som är neutrala, typ vitt bröd o skorpor.

    Jag undrar, hör detta till abstinens-bilden? Är det någon som känner igen sig??

    Biggan

    #75421
    frussan
    Medlem

    Stackars dig!

    Hoppas att illamåendet har gått över nu – själv lider jag fortfarande (efter 3 veckor) mest av ”tjockskallighet”! Hjärnan har slutat fungera – går omkring som en viljelös, orkeslös degklump utan en redig tanke kvar.

    Men nu ska jag inte gnälla – vi ska ju peppa!

    Håll i hatten och håll ut!

    #75422
    Elvira
    Medlem

    Hej Biggan,

    Det kan vara så att dina känslighet för lukter ökar iom att du inte ”dövar” dem med nikotin längre och därför mår lite illa av vissa starka dofter. Jag hoppas att det har gått över nu. Jag blev också väldigt yr i början men det försvann efter ca 2 veckor. Lycka till med slutandet! Jag firar 4 veckor som helt nikotinfri imorgon :)

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.