Dag 2

Välkommen! Forum Dagbok Dag 2

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68635
    Wikkie
    Medlem

    Jag har beslutat att sluta snusa för andra gången! Första gången gick inte så bra men den här gången ska jag klara det! Idag är andra dagen utan prillan! Jag känner mig snurrig, yr, illamående och det kryper i kroppen. Jag använder inga plåster eller andra hjälpmedel utan kör rakt av bara! Hoppas verkligen att det går över snart, för fan vad jobbigt detta är!

    #75376

    Tjena, jag är inne på min tredje dag nu och det har varit en berg-och-dal-bana..

    Mina trick har varit:

    Alvedon, Vänderot, motion, massor av vatten, papper under läppen, sugtabletter utan nikotin, kaffe, med mera.

    Jag tror det är viktigt att hitta några saker man kan ”fuska” med i början.. exempelvis Väderot som påverkar samma område i hjärnan som stesolid gör, med det är receptfritt naturläkemedel. (Lugnande effekt) Kanonbra när hjärnan är abstinent och går på högvarv.

    #75377
    Wikkie
    Medlem

    Hejsan! Tack för tipsen, har provat papper under läppen och det har funkat ganska bra faktiskt. Fan, jag trodde aldrig att det skulle vara så här svårt. Men det går bara man är envis och inte ger sig! Frågan är bara när man blir och känner sig ”normal” igen…

    #75378

    Är inne på min första dag…….snurrig i huvet!! Känns som om man är lätt berusad……

    #75379
    Maja
    Medlem

    Känner igen några av symptomen som ni beskriver. Själv kände jag mig totalt ofokuserad och lättirriterad första två dagarna men det blir bättre :-) Idag, dag fyra känner jag mig ganska normal i knoppen och kroppen. Försöker att sysselsätta mig hela tiden för att släppa tankarna på snuset.

    #75380
    frussan
    Medlem

    Dag 4 här- och hjärnan funkar inte, kan inte tänka en redig tanke. Hjälp! På måndag måste jag jobba – och jag fixar inte mitt arbete om hjärnan inte längre är sammarbetsvillig…

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.