annaterese

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 16 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Snuset förstör vårt liv, HJÄLP!!! #77237
    annaterese
    Medlem

    Hej

    jag tror inte alls att det behöver vara så att bara för att han ljuger för dig om det här med snuset så ljuger han om andra saker. Han ljuger kanske för att du pressar honom. Fattar du inte att han har ett fysiskt beroende? Det är otroligt svårt att sluta med snus, både fysiskt och psykiskt, du verkar inte förstå det….. bara för att det var lätt för dig.

    Det verkar som att du tar det personligt att han snusar lössnus. Varför har du så höga krav och varför ska du bestämma över honom? När han blir pressad vill han säkert bara smusa mer.

    Min kille tyckte det var äckligt när jag snusade och jag gömde det för honom tills jag kände att, nej jag är en vuxen människa och jag får väl bestämma själv. Om man ska sluta måste det komma från en själv och för mig gjorde det det en dag och så slutade jag.

    Jag tycker du ska försöka ha mer överseende och ge kärlek istället för att vara hård och sträng.

    som svar på: Nikotinplåster – ett mirakel! #78286
    annaterese
    Medlem

    Hej, jag lyckades sluta med hjälp av plåster, tycke också att det var fantastiskt bra! Det blir fyra små helveten istället för ett stort men jag tror på förändring som håller i längden och jag kände mig inte tillräckligt stark att sluta med nikotin rakt av. Jag har inte snusat på 4-5 månader, har tappat räkningen! Varit utan nikotin i ca 3 månader. Jag saknade heller aldrig att ha ngt under läååen, det var bara smaken och trösten jag saknade. Nu känns det som om jag kommit ut på andra sidan! Fortsätt att kämpa nu!

    som svar på: en dag i taget #76849
    annaterese
    Medlem

    Tack! Behöver gå in här med jämna mellanrum för att få sympati och läsa om andras resa, kanske se att man kommit någon vart också. I början var det enda jag tänkte på snus, nu är det verkligen inte det.

    Är nu inne på 10nde veckan! Har slutat med plåster för ca en vecka sedan för det blev jobbigt. Har fortfarande abstinensbevär men de tre första dagarna var värst. Kaffe och lakrits får fortsätta ersätta lite till. Jag tror att man känner sig helt fri efter 2 år eller nåt. Man får tänka på varför man slutar också, för mig är det: jag vill ha ett fint leende och inte förstöra mina tänder. Sen vill jag inte vara slav heller!

    Kämpa på, allt är möjligt!

    som svar på: Tips för att slippa yrsel #77801
    annaterese
    Medlem

    Hej, jag har också yrsel. Har hållt upp med nikotinplåster en dag nu, alltså inte givit min kropp nikotin för första dagen på ca 6 år. Det känns skönt att veta att det är helt normalt.

    Trötthet har jag också känt av otroligt mycket. Men har svårt att somna och vaknar tidigt… kanske även det symptom.

    Det ska bli skönt när all abstinens försvinner och man kan bli normal, håll ut! Jag har lyckats stå emot snus på två månader.

    som svar på: Första dagen! :) #77609
    annaterese
    Medlem

    Hej! Jag smååt som en galning första 2 veckorna, sen fick jag panik över att gå upp i vikt. Men nu i efterhand inser jag att man måste få tillåta sig det för att det ska gå, man kanske behöver tröst och bättre med socker ett tag än nikotin. Det är bara att ta lite extra promenader eller liknande.

    Håll ut!!!!!!

    :)

    som svar på: en dag i taget #76846
    annaterese
    Medlem

    Snart hållt upp i 7 veckor! Då kommer jag börja med svagare plåster, steg 3. (hoppade över steg 1) Börjar bli ganska trött på plåstrena, eftersom jag har vant mig av hyggligt bra med att stoppa in en snus känns det lite konstigt att knarka nikotin via plåster.

    Det jag har märkt nu är iallafall att när suget slår till går det över på mindre än en minut! Bra va?!

    Jag är så glad att jag inte håller på med den där skiten längre!

    som svar på: Nikotikfritt snus #77240
    annaterese
    Medlem

    Har hört att det fräter ännu mer på tandköttet… watch out!

    som svar på: I behov av hjälp #77262
    annaterese
    Medlem

    Du måste gå igenom det för att sluta, men det går över. Ta bara en dag i taget och var stolt för varje dag du klarar dig utan!

    som svar på: Nu har jag bestämt mig för att lyckas. #77562
    annaterese
    Medlem

    Hej! jag tycker inte du ska börja med tuggummi för då måste du vänja dig av med det sen och då får du genomlida helvetet 2 gånger. Kör med plåster istället, då får du en jämn dos nikotin och tränar dig bort från kickarna. Snus förstör tandköttet så tänk på att du kommer va snygg när dina arbetspolare kommer se hemska ut i munnen. Sen så blir ju beroendet bara värre och värre ju längre man håller på så det bästa är att du slutar helt nu!

    som svar på: en dag i taget #76845
    annaterese
    Medlem

    Tack! Är inne på 6:e veckan nu och tyvärr känns det inte lättare och lättare utan jag får sådant sug efter snus vissa dagar. Man tänker ”bara en liten” men jag vet att det inte kommer funka. Dricker kaffe och käkar lakrits istället, och självklart plåster ett tag till. Nikotin är som vilken drog som helst, usch.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 16 totalt)