Tips för att slippa yrsel

Välkommen! Forum Allmänt Tips för att slippa yrsel

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #73366

  Efter ca 20 års snusande och mina ända tidigare lyckade avbrott har varit när jag varit gravid/ammat mina 2 barn, så gör jag nu ett nytt försök att sluta snusa, denna gång alldeles för min egen skull. Jag trappade ned sedan den 20/6, då jag åkte utomlands en vecka med 2 nya dosor, snusade 1 dosa/dag innan och sedan så slutade jag helt den 2/7 mha färsk ingefära under läppen och så har läster jag Carrs bok Äntligen rökfri.

  Nu till problemet, jag har yrsel från morgon till kväll. Är ständigt trött och det känns som jag skulle behöva sova middag, men om jag vilar mitt på dagen, så är jag lika trött ändå och jag sover också sämre än tidigare. Detta inträffade någon dag efter att jag slutade snusa och har inte blivit bättre. Detta är inget jag känner igen från de tillfällen då jag tidigare slutat snusa. Några tips hur man ska bli av med eländet, eller är det dags att gå till läkaren? Jag äter betablockerare och har koll på att blodtrycket är som innan jag slutade snusa.

  #77799

  Hej,

  Tala med din lakare om dina planer att sluta snusa. Nikotin drar ihop blodkarlen och skapar hogt blodtryck. Betablockerare gor det motsatta. Lagt blodtryck kan ge yrsel.

  De forsta 3 dagarna fran totalstopp av nikotin var varst for mig. Jag somnade sittande framfor datorn pa jobbet. Nu efter tre veckor ar jag fortfarande trott mitt pa dagen och tar garna en tupplur om jag kan. Det har dock avtagit kontinuerligt och blir lattare och lattare. Hall koll pa blodtrycket och lycka till!

  #77800

  Hej! Jag får nog kontakta läkaren och höra vad det kan vara om det inte blir bättre. Har en egen blodtrycksmätare, så jag vet att blodtrycket inte är för lågt. Jag har också snart hållit uppe tre veckor, så det känns som suget efter snus inte är ett större problem längre, puh, det gäller bara att inte ta en endaste snus igen, men visst var det urjobbiga dagar i början. Lycka till, till Dig med!

  #77801
  annaterese
  Medlem

  Hej, jag har också yrsel. Har hållt upp med nikotinplåster en dag nu, alltså inte givit min kropp nikotin för första dagen på ca 6 år. Det känns skönt att veta att det är helt normalt.

  Trötthet har jag också känt av otroligt mycket. Men har svårt att somna och vaknar tidigt… kanske även det symptom.

  Det ska bli skönt när all abstinens försvinner och man kan bli normal, håll ut! Jag har lyckats stå emot snus på två månader.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.