Nikotinplåster – ett mirakel!

Välkommen! Forum Allmänt Nikotinplåster – ett mirakel!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #73479
    Arlington
    Medlem

    Ska passa på att välkomna mig själv till denna klubb av lost souls…

    För en vecka sedan började jag med att ”börja sluta snusa”. Det gick inte särskilt bra, först köpte jag nikotinfritt snus som egentligen bara gjorde mig sugen på riktigt snus. Detta övergick sedan till att jag blandade nikotinfritt- och riktigt snus och sedan ett riktigt åtefall.

    Jag beslöt mig därför för att prova ett läkemedel. Det självklara valet tyckte jag var nikotinplåster eftersom en snusare är van vid en konstant jämn dos av nikotin under dagen. Enligt rekommendation tog jag den starkaste varianten vilket resulterade i en enorm överdos av nikotin (illamående, yrsel osv.). Jag klippte av plåstret på mitten vilket är perfekt! Har inte varit ett dugg sugen på snus och jag har inte ens den där känslan av att ”ha något under läppen”.

    Vore kul att få reda på andras erfarenheter av detta och vill även slå ett slag för dessa plåster :)

    #78285

    Bra drag att skippa nikotinfritt snus. Det är ett riktigt rävgift som försvårar rejält. Kolla gärna vad jag skrivit tidigare om det. Nikotinplåster innehåller nikotin, så det gäller att ha en plan hur det ska gå till att sluta med dem sen…

    #78286
    annaterese
    Medlem

    Hej, jag lyckades sluta med hjälp av plåster, tycke också att det var fantastiskt bra! Det blir fyra små helveten istället för ett stort men jag tror på förändring som håller i längden och jag kände mig inte tillräckligt stark att sluta med nikotin rakt av. Jag har inte snusat på 4-5 månader, har tappat räkningen! Varit utan nikotin i ca 3 månader. Jag saknade heller aldrig att ha ngt under läååen, det var bara smaken och trösten jag saknade. Nu känns det som om jag kommit ut på andra sidan! Fortsätt att kämpa nu!

    #78287

    Då har vi varit nikotinfria lika länge du och jag annaterese, tre månader. Jag hade aldrig fixat att lägga på två månader till där jag gradvis fasade ut nikotinet. Vi är alla olika och det finns många vägar upp på berget. Kul att du och Arlington funnit en väg som passar er, som maximerar era chanser att bli snusfria.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.