Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 18 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Nu jävlar! #74621
    Tessan
    Medlem

    Jag hör ju att du bestämt dig och då kommer du att lyckas! Jag tycker verkligen att du ska vara stolt över det du klarat av hittills. Det är motiverande att få vara stolt och få känna hur duktig man faktiskt är. Du kommer att fixa det hela vägen det vet jag! Heja heja heja =o)

    Jag har snart varit snusfri i två månader och jag lovar dig att känslan jag har nu är så galet skön, det är inte lätt att sluta snusa men det är med lätthet värt det! Idag är jag fri!

    som svar på: Slutsnusat #74117
    Tessan
    Medlem

    22 dagar utan nikotin, 46 dagar utan snus.

    Det är som att genomleva en seperation. Så många vanor som ska brytas. Som att gå på bio och inte få snusa eller gå på krogen och ta en öl och inget snus få. Idag var första gången jag var på Waynes och fikade sedan jag slutade och saknade något enormt att få ta en snus efter att kaffet var uppdruckit.

    Men jag är faktiskt inte det minsta orolig att jag ska trilla dit igen, jag gnäller bara lite över att det är så drygt att sakna något som man inte får.

    som svar på: 10 dagar utan nikotin #74550
    Tessan
    Medlem

    Du gör det sjukt bra!! Och du kommer inte att inta något nikotin i helgen, alkoholpåverkad eller ej, du håller dig borta från både snus och cigg det vet jag!

    Heja Oskar, you can do it =o)

    som svar på: Slutsnusat #74115
    Tessan
    Medlem

    Klart att du klarar det Michael =o) Jag hejar på dig!!

    som svar på: Slutsnusat #74113
    Tessan
    Medlem

    Jag har fått ha några bra dagar. Idag har jag tex bara druckit tre koppar kaffe och ätit fem mandariner =o)

    Det kan gå långa stunder utan att jag ens tänker på snus, jag känner mig som vanligt fast jag inte har en snus inne. Otroligt vilken härlig känsla när man kommer på det.

    Men jag misstänker att det är när allt börjar kännas lättare som återfallet kan komma, för släpper man garden lite under dagarna som det går bra och så kommer det plötsligt en dålig dag och man inte är förberedd, då blir det nog jobbigt.

    som svar på: Nu är det dags! #74160
    Tessan
    Medlem

    Heja Jocke!!

    Jag har nu tagit mig igenom 36 dagar utan snus och 13 dagar utan nikotin. Även om jag forfarande känner att något saknas under läppen och nikotinabstinensen inte helt är över så är känslan av att inte måsta ha snus hela tiden helt fantastisk och värd varje genomliden abstinenstimma. Fatta vilken tid man lagt ner på att bara tänka på snus förut, vart är dosan? klarar jag mig med det snus jag har? behöver jag köpa mer? vart är det billigast… Så så skönt att slippa!

    Så heja Jocke =o) Du har fattat rätt beslut!

    som svar på: Slutsnusat #74111
    Tessan
    Medlem

    Arg ledsen glad

    Senaste veckan har varit som en bergochdalbana, så galet mycket känslor och så starka dom varit. Pust.

    Hoppas på glada känslor ikväll då det nya året ska firas in =o)

    Gott Nytt År!!

    som svar på: Slutsnusat #74110
    Tessan
    Medlem

    Idag är inte en bra dag, jag känner mig ledsen.

    Jag är lite irriterad men mest ledsen.

    Ta mig samman och börja laga mat och tvätta eller bara dra täcket över huvudet?

    som svar på: Nu är det j-a dax! #74124
    Tessan
    Medlem

    Jag har varit snusfri i 29 dagar men bara nikotinfri i 6 dagar, så är inne i abstinenssvängen, så jag vet därför inte alla fördelarna som kommer av att vara fri från nikotinet.

    Men det jag kan säga är att när jag snusade hade jag mycket problem mad magkatarr vilket försvann så fort jag slutade med snuset. Helt otroligt skönt att slippa en så gott som konstant svidande känsla i magen.

    som svar på: Slutsnusat #74108
    Tessan
    Medlem

    Godmorgon vackra värld! Jag har sovit som en stock i natt. Drömde att jag blev kidnappad och hotad till livet och så blev det som i filmerna att torpeden erbjuder den som snart ska dö en sista cigg. Men istället blev jag erbjuden en snus… och jag tog den! shit också, men jag tycker inte riktigt att det räknas som återfall då det var i en dröm =o)

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 18 totalt)