Nu är det j-a dax!

Välkommen! Forum Dagbok Nu är det j-a dax!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68227
    Topol
    Medlem

    Har snusat i 25 år :(….Nu är det dax att sluta, om jag nu klarar det vill säga.

    Efter nyår går startskottet!! Inget mer kladd på fingrarna, inget mer förbrilt letande efter en öppen kiosk, inget letande efter någonstans att slänga gammal slabbig snus..

    Men jag har en fråga till alla er som varit duktiga, finns det någon fysisk skillnad? Jag hörde någonstans att man sov bättre, men är det någon som faktiskt varit med om någon skillnad?

    #74123

    Det skjer nok en del fysisk med kroppen.

    For min del fører i hvert fall det å snuse rett før jeg la meg til at jeg brukte lengre tid på å sovne inn. Og hvis jeg våknet på natta var det fort gjort å ta seg en snus, og da sovnet en jo ikke med den inne?

    For egen del er jeg helt sikker på at jeg får noe lavere hvilepuls i perioder hvor jeg ikke snuser.

    Du klarer å slutte hvis du virkelig har bestemt deg, og bruker de hjelpemidler du har tilgang på. Forumet her, venner rundt deg.

    Bestem deg for at dette er det viktigste prosjektet i januar. Og ikke belønn deg selv med snus hvis du klarer å gå gjennom januar uten snus!

    #74124
    Tessan
    Medlem

    Jag har varit snusfri i 29 dagar men bara nikotinfri i 6 dagar, så är inne i abstinenssvängen, så jag vet därför inte alla fördelarna som kommer av att vara fri från nikotinet.

    Men det jag kan säga är att när jag snusade hade jag mycket problem mad magkatarr vilket försvann så fort jag slutade med snuset. Helt otroligt skönt att slippa en så gott som konstant svidande känsla i magen.

    #74125
    birgitta
    Medlem

    ..alltså för egen del känner jag att tandköttet mår bättre, mycket bättre, tänderna…men i övrigt..nja, ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt. Lika trött på morgonen som förut, sover likadant…men jag är helt övertygad om att hälsovinsterna är enorma oavsett man känner dem eller ej. I det långa loppet är ett liv utan tillskott av nikotin bättre..eller vad tror du…? Även om det inte riktigt känns så de första 17-20 dagarna snusfri….kanske tog jag i nu..men du förstår vad jag menar. Lycka till- du kommer att fixa detta galant…Det betalar sig till slut…

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.