Nu är det dags!

Välkommen! Forum Dagbok Nu är det dags!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68230
    Jocke84
    Medlem

    Jag har vid ett flertal tillfällen gjort försök med att en gång för alla lägga dosan på hyllan för gott, att jag har inställningen vet jag.

    Den paradoxiala hatkärleken man har med detta självvalda gift är skum! Att man trots sitt bättre vetande matat sig själv med ett substitut för äkta glädje och välmående är närmast sjukt.

    Som sagt, jag har testat förr med blandade resultat och min västa fiende är ju som för så många andra mig själv, att det kommer bli tufft är ju självklart men att lyckas är inte alls lika givet. Att få känna den där magiska känslan av oberoende, att ha det man behöver utan att ha behovet av ett artificiellt tillskott skulle bli min fristad. Bara känslan av att det man stoppar i sig faktiskt tillför något och inte bara ger ett kortvarigt rus som man dessutom köpt!!

    Jag må vara helt inställd på att vilja sluta, men det är ju som ni andra vet inte ens inärheten av det defenetiva beslutet jag nu tagit likväl som ni många andra, att tillslut göra sig fri från detta otäcka begär!

    Jag måste ge en eloge till tessan här på forumet så fick mig att bli medlem, då hennes kamp är så likvärdig mina tidigare upplevelser. Kämpa på nu, att du kommer grejja det är jag helt på det klara med. Till er andra…önska mig lycka till!

    #74156
    Snusmupp
    Medlem

    Klart vi håller tummarna!

    Lycka till!

    #74157
    birgitta
    Medlem

    Jocke..vi håller alla tummar och alla tår…Vill man sluta så är det helt klart möjligt att sluta!!! Lycka till!

    #74158
    TLiman
    Medlem

    Lycka till!

    #74159
    henkeohenke
    Keymaster

    Lycka till Jocke! Det kommer gå kanon!

    #74160
    Tessan
    Medlem

    Heja Jocke!!

    Jag har nu tagit mig igenom 36 dagar utan snus och 13 dagar utan nikotin. Även om jag forfarande känner att något saknas under läppen och nikotinabstinensen inte helt är över så är känslan av att inte måsta ha snus hela tiden helt fantastisk och värd varje genomliden abstinenstimma. Fatta vilken tid man lagt ner på att bara tänka på snus förut, vart är dosan? klarar jag mig med det snus jag har? behöver jag köpa mer? vart är det billigast… Så så skönt att slippa!

    Så heja Jocke =o) Du har fattat rätt beslut!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.