stark82

Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Snus och alkohol.. #75252
    stark82
    Medlem

    nej slutar du snusa, ska du inte heller fest snusa!!!

    Kan du inte undvika att snusa när du dricker öl/alkohol? Sluta dricka också!

    Frågan är vill du dö i cancer eller vill du leva utan tänder ELLER vill du leva i friheten där du väljer att inte vara beroende av en produkt som är gjord för att döda dig?

    Väljer du då att fortsätta snusa, så är det ingen skillnad mellan dig och han som tar självmord genom att hoppa framför tåget.

    ända skillnad är att du tar ett långsamt självmord där du även kommer att lida en lång tid innan du till slut blir dödad av cancern! Tro mig, du kommer att be om att få bli dödad men inte genomgå den lidelse som cancern medför!

    Hoppas att du förstår och jag ber djupt om ursäkt om jag kränkt dig! Men sanningen är vad jag precis har sagt!

    Ha det bra och du finns alltid i mina tankar! Var stark!

    som svar på: Slutat av en slump. #75225
    stark82
    Medlem

    KÄMPA för fan! du kan göra detta! är jag sugen ibland så brukar jag inte ta suget som att jag är sugen på snus! det vet jag inte brukar jag intala mig med! Så då tar jag en tuggummi och börjar tugga tills jag tröttnar!

    brukar hjälpa jävligt bra!!!

    det finns inget som heter snus i vår värld eller hur? det är bara ett påhitt! Så tänk på något som verkligen finns, dvs. tuggummi i mitt exempel ovan ;)

    Lycka till! Jag vet hur svårt det är!

    som svar på: Då var det dags igen! #75257
    stark82
    Medlem

    Hej Specimenkim!

    Bra jobbat! Du kan klara det! som oss alla andra! vi behöver inte snus! Vi behöver frihet! Vi behöver vara oberoende! Människan är gjord att vara fri och icke beroende av droger!!!

    Lycka tll och be strong!

    som svar på: I morgon smäller det! #75215
    stark82
    Medlem

    DU kommer att lyckas också! Kom igen nu! ryck upp dig! Vill du vara lika tuff som oss måste du tänka framåt och se det från det ljusa sidan! även när djävulen försöker lura dig till att bli frestad och köpa snus!

    som svar på: Sista snusen tagen, nu är det kämpa som gäller! #75207
    stark82
    Medlem

    Å du slutar skriva?? kom igen Generalarn! jag vill veta hur det går! Var ärlig nu! Har du höllt dig snusfri i en vecka eller hur går det?

    Be strong!

    som svar på: Hur lägger jag upp nedtrappningen?! #75218
    stark82
    Medlem

    Hej Marre! bra beslut! Jag skulle rekommendera att sluta helt och hållet! Men vi människor fungerar på olika sätt! Därmed skulle jag trappa ner till 5 prillor per dag om jag var du…kör enbart 5 per dag i cirka 2-3 veckor….sedan 1-3 prillor per dag i 2-3 veckor och sedan kör du 1 prilla per dag i 1 vecka och sedan slutar du för gott!

    lycka till!

    som svar på: Idag är första dagen #74930
    stark82
    Medlem

    20 timmar starkare! Bra jobbat! cirka 2,5 år sedan jag kastade mina dosor! Nu känner jag mig nöjd! I början är det alltid jättesvårt! MEN det blir bättre o bättre! Var stark o ge inte upp!

    Om jag vore du skulle jag unna mig med något riktigt onyttigt som pizza eller tårta! låt kroppen återhämta sig…ta gärna o ät mer! kompensera snusets tomma plats med mat…MEN motionera regelbundet också!

    fortsätt jobba hårt!

    som svar på: Livet känns skit!!! #74881
    stark82
    Medlem

    2,5 år sedan jag tog min sista prilla! Du måste vara stark! Ge ALDRIG UPP! Låt gärna vikten gå upp 5 kilo men snusa inte! Fakesnus är bra i början…men eftersom det aldrig ger en kick är den aldrig bra…bara från pest till kolera! Tips till dig är att motionera nu när sommaren börjar närma sig och det är bra väder! Motion får bort suget! Och dessutom ger motion bättre hälsa! Får bort gifterna ur din kropp efter nikotinet! Ju fortare du kommer upp på benen efter ett slut desto bättre! har haft 4-5 återfall innan jag väl slutade för gott! men man vet aldrig när man kommer börja igen MEN! En sak e säker! Jag kommer aldrig vilja börja igen!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)