I morgon smäller det!

Välkommen! Forum Allmänt I morgon smäller det!

Etiketter: 

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68513
    Health
    Medlem

    Oooh, i morgon ska jag sluta snusa! Varit utan snus i kortare perioder i mitt liv förut, typ graviditet osv, men alltid trillat dit förr eller senare. Har alltså stor erfarenhet av hur det är att sluta, dvs – Ett helvete!För mig handlar det mest om min hälsa, att inte veta hur jag är, egentligen är, för jag har i princip alltid snusat, känns allt annat än bra. Tränar mycket och har på sistone märkt att jag lätt får kramp, fick en sträckning i vaden för ett tag sen, som jag aldrig haft i hela mitt liv och det fick mig att tänka till.Känner igen alla de symptom som beskivs här som sömnsvårigheter, domningar och kli under läppen. Denna gång vill jag inte ersätta med nikotinfritt snus, för det får mig inte ur beroendet att vilja ha nåt under läppen, så denna gång blir det tuffare.

    Min motivation att sluta är alltid hög i början, men tycks avta allteftersom abstinensen avtar.

    Det är alltså lättare när det är oerhört jobbigt, än när suget börja avta. Då är det som om det inte skulle spela så stor roll om jag tog en snus, för jag är inte beroende längre. Ja, så vi får se hur det går, jag ska ta en dag i taget! Tummen upp för alla er som lyckats!

    #75215
    stark82
    Medlem

    DU kommer att lyckas också! Kom igen nu! ryck upp dig! Vill du vara lika tuff som oss måste du tänka framåt och se det från det ljusa sidan! även när djävulen försöker lura dig till att bli frestad och köpa snus!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.