Rucker

Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74285
    Rucker
    Medlem

    I morgon så har jag varit snus- och nikotinfri i tre veckor. Det mesta av nikotinsuget är borta- Börjar så smått få tbx förutsättningar att koncentrera mig på något mer än en minut. Det kan gå en hel timma utan att jag tänker på snus. Nu är det bara de mentala problemen som återstår – d v s de vanemässiga beteenden som handen som letar efter snusburken i fickan och stunden av sorg och tomhet när man blir medveten om att man slutat.

    som svar på: Tre veckor….dynga oxå #74825
    Rucker
    Medlem

    Att läsa om att suget fortfarande finns kvar efter 106 dagar är ju inte så uppmuntrande om man själv, som jag, nu varit nikotinfri bara i 11 dagar. Fy fasen, vilka framtidsutsikter! Är det idé att vertkligen lägga av??

    som svar på: Slutade inatt… #74785
    Rucker
    Medlem

    Nu har jag hållit upp en vecka! Förundras över hur stark abstinensen fortfarande är. Har enorma koncentrationsproblem. Blir lite störd över att läsa om de som fortfarande efter 17 dagar har det jobbigt. Men jag ska fixa det.

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74280
    Rucker
    Medlem

    Snusat/rökt i 49 år. Idag snus och nikotinfri i 6 dagar. Kan ibland gå en timme utan att jag tänker på snus. Härligt!

    som svar på: HereIGoAgain #74747
    Rucker
    Medlem

    Hej

    Håller med dig om att det är bättre att sluta genom att vara totalt nikotinfri. Jag är nu inne på min femte dag. Igår mådde jag risigt. Frös, hade ont i magen, snurrig i huvudet och ett djävulskt sug efter snus. Idag känns det lite bättre – men det går väl över :-) Det verkar som detta med två veckor är den tid som det tar för att bli av med nikotinsuget. Kan någon säga efter vilken dag det började kännas som att det började hända något – typ inte samma sug som vanligt

    som svar på: Slutar snusa nu ikväll,behöver tips. #74776
    Rucker
    Medlem

    Jag har nu varit nikotin- och snusfri i drygt tre dagar. Inga nikotinplåster/tuggummin etc. Lever precis som vanligt – samma rutiner. Har dock inte druckit öl. Visst famlar man ibland efter dosan och bitvis känns suget jobbigt. Mitt tips är: Totalt nikotinfri. Du blir av med suget snabbare. Hålla på med nikotinersättningar bara förlänger ”plågan” och du riskerar att åka dit på vägen.

    som svar på: Slutade inatt… #74779
    Rucker
    Medlem

    Grattis! Jag fick ett ryck i lördags. Efter lunchen så tog jag ingen snus och på den vägen är det. Idag måndag så är jag inne på det andra dygnet. Inga svettningar men koncentrationssvårigheter och stickningar i kroppen. Jag slutade för att jag på sista tiden fått lite för högt blodtryck. Jag är 62 och varit nikotinist sedan 13-års åldern.

    Sensaste åren ligger jag på en dosa grov portion om dagen. Inte bra. Idag ska jag ta promenader – jag ska sluta med snuset. Det är för dyrt – man kan ha roligare för pengarna. Wisghme luck!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)