Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Ge mig snus!!! #75671
    Rasmus E
    Medlem

    jag känner verkligen igen mig, har redan ramlat dit igen. Men jag har även köpt B-Vitamin som funkar hur grymt som helst mot abstinensbesvär! ännu ett hett tips! Jag skiftar mellan snuset och Berroca, allt för att ändå försöka hålla nere suget.. fast jag håller verkligen med dig när du skriver ”att det finns så mycket värre saker än snus”. Jag kanske inte är riktigt manad för att lägga av helt än, Fast jag vill! Det kommer nog snart, jag hatar att mina fingrar och fötter blir som is när jag snusar..

    Rasmus E
    Medlem

    word! men de är bara hjärnspöken..

    som svar på: nikotintfri nikotinist #75571
    Rasmus E
    Medlem

    har vart utan snuset nu i en vecka igen typ och innan dess hade jag varit nikotinfri i ca 3 veckor. hade ett återfall på 2 st snus. Men det är ju det som är skönt, att jag tog de 2 sista med så stort mellanrum ( typ ett dygn ) så det är ganska lugnt nu. suget efter snus kommer inte lika ofta och blir det jobbigt så finns ju ingefära.

    som svar på: nikotintfri nikotinist #75570
    Rasmus E
    Medlem

    Haha jo jag har blivit lite intresserad av matlagning på senaste så varför inte ställa sig och stöpa snus:D haha! Nej men har ingefära i nu i skrivande stund och det funkar faktist riktigt bra, man får ju den där brännande känslan under läppen:) Men jag har inte prövat russin, men papper funkar riktigt bra med. Ingefära var tydligen väldigt nyttigt, det är ju raka motsatsen mot nikotinet:) ökar aptiten, vidgar blodkärlen, bra för hjärtat tror jag även med. Perfekt för mig iaf som känner mig som en glasspinne så fort man tar en snus:D Nej men detta är ju lugnt! Nu kör vi!

    som svar på: nikotintfri nikotinist #75565
    Rasmus E
    Medlem

    Nejdå, ryck upp dig. Det är ingen fara. Jag själv var också nikotinfri i 2-3 veckor och råkade falla dit, men jag ger inte upp! jag hittade ett litet recept på Ingefärasnus (bättre substitut finns nog inte) Man maler ner ingefära och blandar med kokos så får man samma konsistens som lössnus:) Sen kunde man tillsätta med kanel. Det är ju perfekt julsnus nu när julen kommer och allt! Läste något bra ordspråk här som löd typ: ”Det är ingen skam att falla tillbaka, det är en skam att sluta ge upp” typ, så jag menar, Så länge man har viljan att sluta så är det aldrig försent! Så kör hårt!

    som svar på: Krispaket – start 2 november #75454
    Rasmus E
    Medlem

    bra tänk med pappersrullen :) Fast vissa dagar använder jag inget under läppen alls, tänker inte på det direkt och andra dagar så är det totalt tvärtom.

    Fast ibland förstår jag inte ens varför ja måste sluta just nu, det har hänt lite saker i mitt privata liv som rubbar vardagen en del. Då tänker man ju lätt att ,varför göra det svårare för sig när det redan känns tungt som de är? hjälp mig att hitta en motivation till att hålla emot när dessa tankar börjar ta över!

    För vi måste klara detta!

    som svar på: Krispaket – start 2 november #75452
    Rasmus E
    Medlem

    Skönt att det går bra för er:) Min morgon gick fint med. Tog en kopp kaffe och några mackor och papper:) mumma!

    Vi är fan bäst!

    som svar på: Ond bråd Död! #75641
    Rasmus E
    Medlem

    jag har också en dosa snus här som jag kan lukta ur ifall det verkligen vill jävlas men jag tar INGEN. Haha igår så städade jag lägenheten, tänkte att jag kunde använda min abstinens till något nyttigt så jag damsög och donade med min ikea lampa i 3 timmar. Tillslut när jag kände mig nöjd och kände mig tankespridd så råkade jag faktist ta en snus och lägga in, men den hann inte börja verka innan jag upptäckte att de inte var papper utan en snus som låg där och vilade! aja, inget mer med de, hade abstinens typ hela dagen sen men de gick över tillslut:) kämpa på !

    som svar på: Ond bråd Död! #75639
    Rasmus E
    Medlem

    jag har hållt uppe i drygt 14 dagar nu, men kan fortfarande helt sjuka abstinensryck! Men ja kom på att det kändes lättare när jag stimulerade hjärnan med lite musik så att man tänker på annat. Alltså bara lyssna på musik = Fungerar! Ett litet tips till er där ute! Keep going strong!

    som svar på: Måste sluta… #75604
    Rasmus E
    Medlem

    jag är väl inne på dag 7 nu :) Det känns att jag vill ha mitt snus, men jag vill inte börja ändå. Tänkte på detta härom dagen att det blir inte billigare direkt att sluta om jag ska äta så mycket godis, glass och chips som jag gör:) men skitsamma ska fan sluta med snuset! papper är bra skit:D

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 14 totalt)