Ond bråd Död!

Välkommen! Forum Dagbok Ond bråd Död!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68691
    Mille
    Medlem

    Jag slutade snusa igår. tror aldrig jag har varit med om så här häftiga humörsvängningar. vet inte vart jag ska ta vägen! trodde på något sätt att det skulle dröja lite längre innan jag skulle känna såhär! visste faktiskt inte att mitt beroende låg på den här nivån..

    Gråt, irritation, ilska. blev så APförbannad nyss när en av de jag delar lägenhet med, och hennes vän, skrattade ute i vardagsrummet att frustrationen tvingade fram tårarna, och jag fick en önskan att gå ut och skälla ut dem. kanske till och med dela ut en käftsmäll!

    och jag kommer inte ens ihåg när jag grät senast innan det här.

    snälla, snälla, säg att det blir lättare än såhär?

    jag känner mig som att jag helt har tappat förståndet..

    #75637
    Norsk74
    Medlem

    Föler med deg! Jag slutade dagen före dig, 01.11.11. Jag tycker det är LITE bättre i dag enn i går, men inte mycket….Har du bra med tuggummi, drops/pastiller og Onico? (nokitinfri snus). Jag kör hårdt på dessa remedier, men ingen nikotin. Jag känner vågen av snussug, men håller stånd. Go with the flow. Suget blir mindre och mindre…Lykke til til deg også!

    #75638
    stefan65
    Medlem

    Kämpa Mille. Jag slutade också igår men först vid lunchtid. Visst har känslan varit upp och ner men hittills tycker jag att det varit helt ok och lugnare än väntat. Fast som de säger, man ska alltid ropa nej innan man hoppar i ån.

    #75639
    Rasmus E
    Medlem

    jag har hållt uppe i drygt 14 dagar nu, men kan fortfarande helt sjuka abstinensryck! Men ja kom på att det kändes lättare när jag stimulerade hjärnan med lite musik så att man tänker på annat. Alltså bara lyssna på musik = Fungerar! Ett litet tips till er där ute! Keep going strong!

    #75640
    Marina
    Medlem

    Duktiga ni är :-) har klarat 3 veckor på söndag. Känns som en enorm seger. När man klarat dom värsta hindren är känslan obeskrivlig. Lille känner väl igen humörsvöngningar, dom är pest men stå ut!

    Visst får man en släng av abstinens från helvetet men dom blir allt lättare och hantera. Försöker oftas avleda mina tankar på en gång. Ibland luktar jag djupt ner i sambons snusdosa, så gott men inte värt det. :-) vi kämpar vidare.

    #75641
    Rasmus E
    Medlem

    jag har också en dosa snus här som jag kan lukta ur ifall det verkligen vill jävlas men jag tar INGEN. Haha igår så städade jag lägenheten, tänkte att jag kunde använda min abstinens till något nyttigt så jag damsög och donade med min ikea lampa i 3 timmar. Tillslut när jag kände mig nöjd och kände mig tankespridd så råkade jag faktist ta en snus och lägga in, men den hann inte börja verka innan jag upptäckte att de inte var papper utan en snus som låg där och vilade! aja, inget mer med de, hade abstinens typ hela dagen sen men de gick över tillslut:) kämpa på !

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.