messi

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 136 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Känner mig efterbliven… #92397
    messi
    Medlem

    Tjo på Er! Av någon outgrundlig anledning kom jag in här efter ett antal år.

    Vill bara konstatera att det går fortsatt bra och jag började aldrig snusa igen. Fortfarande ett bra beslut jag tog och fullföljde för 6år sedan.

    Så visa lite pannben nu så ni nya slutare klarar er!

    som svar på: Det var ju busenkelt #89454
    messi
    Medlem

    Ja, tack för dina kloka rader. Dina tankar och inlägg va till stor hjälp när jag slutade. Nuförtiden finns inte ett spår av snussug längre och jag mår klart bättre. Men det kan vara bra att titta in ibland, så man inte glömmer😊

    som svar på: Nu MÅSTE det gå!!! #89344
    messi
    Medlem

    Bra! Ge dig fan på att klara 100 dagar…

    som svar på: Nu MÅSTE det gå!!! #89332
    messi
    Medlem

    Tjo!

    Det va läääänge sen jag va inne här…. men av en slump gick jag in för att kolla läget! Då ser man att gamla goa Mic hänger här. Bra jobbat, du kan klara det. Allt sitter i huvudet, och jag skulle säga att man efter 100 dagar är igenom skiten. Jag har aldrig fått ett snusbegär efter det. Däremot så tänker man på snus även efter det. Men sen försvinner även det. Snus är helt enkelt inte en del i mitt liv längre och det är jävligt skönt.

    Sen är inte jag som alla andra härinne som skurit 100% med nikotin, jag kan faktiskt ”tjuvröka” på nån fest sådär
    3-4ggr/år. Men jag vet att jag inte kommer fastna, eftersom jag inte gillar cigg nykter. Det funkar för mig och så vill jag ha det. Men snus är jag färdig med!

    Jag kommer inte börja hänga här igen, men ett stort lycka till och bra jobbat Mic! Hoppas du klarar dina 100 dagar, så du märker skillnaden som kommer då😊

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #88769
    messi
    Medlem

    Många – bryr mig eller tänker aldrig på snus längre. Håller med om dom 100 dagarna, klarar man det så är man i hamn.

    Glad midsommar alla!

    som svar på: Mitt beslut – mitt ansvar #88189
    messi
    Medlem

    Schnaidarn –

    Nr.1 Bra jobbat!

    Nr.2 Gör dig av med nikotintuggummit… Ta vadsomhelst, men välj nåt som INTE innehåller nikotin. Dessutom blir man helt fel i magen av dom, får lätt halsbränna mm.

    Nr.3 Du klarar det här!!!

    som svar på: 33 dagar utan snus, bombad i huvet fortfarande!? #88181
    messi
    Medlem

    Vilka otroligt bra svar du fått av Anders och Marcus. När man slutat med giftet nikotin tar det tid. Ha lite tålamod! Visst va det lättare efter ett tag, men min skit släppte inte förrän runt dag 90.

    Sen kan man inte bara sitta kvar i soffan och tro att resten ska komma gratis. Du måste ut och hitta nåt som du kan engagera dig i och trivas med. Inte som tidigare när man tyckte att hitta på något kunde va att ta en till snus😁 Haha!

    Det kommer gå bra för dig oxå, lycka till!

    som svar på: Känner mig efterbliven… #87669
    messi
    Medlem

    Tack LinaMie! Du är ju oxå veteran vid det här laget… Jag skulle nog säga att man verkligen klarat biffen vid 100+ dagar:) efter den perioden är det relativt lätt att stå emot. Visst kan man invaggas i tron att det är ok att ta en snus på fyllan även efter så lång tid.. Men gör man det så är man nog rätt snabbt ute på för tunn is igen;) så det är bäst att låta bli.

    som svar på: Nu tar vi det #87619
    messi
    Medlem

    Det finns ingen fd snusare som säger att det är en smal sak att sluta snusa – då har man inte varit en riktig snusare;) det är ett helvete! Men under en begränsad period… Det är viktigt att tänka på när man slår i botten, undrar om man har nån fungerande del av hjärnan kvar och alla människor runt omkring en är idioter!

    Häng i… Det blir bättre… Mkt bättre efter ett tag!

    som svar på: Känner mig efterbliven… #87582
    messi
    Medlem

    Känns som det va 100år sen jag va här inne. Jag hade min period av skit när jag slutade och det här forumet bidrog starkt till att jag klarade av det. Men det går!

    Ville bara skriva det till alla som kämpar, själv behöver jag inte kämpa ett dugg för att låta bli snuset! Tänker aldrig på det längre…

    Må väl allez!!!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 136 totalt)