Nu MÅSTE det gå!!!

Välkommen! Forum Dagbok Nu MÅSTE det gå!!!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 134 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #81985
    mic
    Medlem

    Hej!

    Jag har tidigare varit medlem på och skrivit lite på slutasnusa.info. Helt otroligt och typiskt nog så har den sidan slutat fungera..Just idag. När jag kommer behöva den som mest… Så hittade denna sidan istället och hoppas få stöd här istället!

    Jag har snusat i runt 30 år och kommer kl.24.00 att slänga dosan för gott. Det räcker nu!

    Har tidigare försökt ett antal gånger..som längst klarade jag 1 månad för 2 år sen. Tror och hoppas att jag lärt mig något sen dess… Känner mig väldigt motiverad, men samtidigt rädd..för jag vet att det kommer bli en sjukt hård kamp!

    Men denna gången ska jag segra!

    Hoppas att det finns fler här som tänker börja 2014 snusfritt, så får vi försöka hjälpa och peppa varandra.

    Nu börjar nedräkningen..

    The Final Countdown..

    /Mic

    #81996
    Wolper
    Medlem

    Du kan om du vill! Och du vet att du vill! Det är värt det!

    #81998
    mic
    Medlem

    Tack! Behöver verkligen höra sånt just nu.. 10 timmar utan nikotin nu…och just nu är det inte lätt vill jag lova..men som sagt..

    Jag vill! Jag kan! Jag ska!

    #82000
    Anonym
    Inaktiv

    Om du har den inställningen att du verkligen vill sluta, så gör du det! Ta en dag i taget så blir det lättare. Och skäms inte om du använder något hjälpmedel under resans gång, om du känner att du behöver det. Lycka till!

    #82001
    Perseus
    Medlem

    Bra beslut! Jag tog detta beslut för exakt 1år sedan och är idag just nu snus/nikotinfri sedan 8760h (365 x 24) och ca 40 min.
    En jäkla resa särskilt de första 3 dagarna, helt klart!
    Har blivit prövad 100-tals ggr men det har också klingat av betydligt vartefter. Varje timme och dag bort från snuset gör det lättare att stå emot. Idag är det inga problem alls.

    Lycka till!
    Det är värt det!

    #82008
    martin_1
    Medlem

    Hoppas det går bra! Kämpa på!!

    #82017
    NOVA
    Medlem

    Det kommer bli tufft… Men försök att se ditt beslut på ett nytt sätt: Vem blir du utan snus? Vad kan du åstadkomma då? Hur mycket energi kommer inte detta att de dig, om du lyckas? Nästan skrämmande tanke; att man faktiskt kan lyckas! Tror att i varje beslut om att sluta med nikotin bestäms redan på förhand, om du kommer att lyckas eller ej… Precis som vilken fight som helst, så är det psyket som avgör allt… För min egen del skulle det aldrig ha varit möjligt att lyckas förrän nu, jag har varit för vek i min beslutsamhet helt enkelt! Under alla omständigheter, lycka till!

    #82053
    Perseus
    Medlem

    Hur går det?

    #85046
    mic
    Medlem

    Hej

    Jag började denna tråden för ett bra tag sen, det gick åt helvete den gången…och åtskilliga försök därefter också ..men tro det eller ej: DET GICK TILL SLUT!! Så ni som kämpar på och ramlar ibland, och tänker att jag fixar det inte, det kommer aldrig att gå..

    Ge inte upp-Plötsligt händer det!

    Min senaste vecka har varit en av de värsta i mitt liv. Har närstående som blivit livshotande akut sjuk. Har närstående som blivit av med jobb…och förutom detta så har det mesta helt enkelt gått åt helskotta. Helt sjukt!

    Det hade varit så enkelt att trösta sig med snus nu. Och hade det varit för en månad sen så vet jag inte om jag fixat det. Men nu GÖR jag det. På något sätt så har jag gått igen detta helt nikotin-fri!! Det är knappt så jag förstår det själv.

    Jag tänker nu att absolut ingenting blir bättre om jag börjar snusa. ABSOLUT ingenting. Äntligen har jag förstått det.

    Nu klarar jag allt! Otroligt att det skulle ta 30 år av missbruk innan jag förstod att jag var starkare utan drogen nikotin.

    Men bättre sent än aldrig!

    Kämpa på alla snus-slutare därute. Ge aldrig upp!

    Kan jag så kan ni. Tro mig.

    /Mic

    #85047
    tussen
    Medlem

    Inspirerande att läsa dina inlägg Mic och höra att det går. Är själv snusare och sitter med en äcklig snus under läppen i denna stund.
    Har snusat mer eller mindre aktivt under 21 år med en paus på 5år under studieperioden hur fan nu det var möjligt..
    Detta snusande har börjat gå mig riktigt på nerverna, hatar beroendet då det är det enda som gör att jag fort håller på. Lever med konstant halsbränna och taskig mage som direkt blir bättre när man avstånd nikotinet en stund men nog fan ska snushelvetet in ändå.
    Jag har konstant tanke på att sluta pga hälsoskälen men tillfället blir aldrig till. Men nu så fyller man 40 till helgen så nu får det fan vara nog. Har läst en hel del på detta forum och är oerhört glad att den finns för man gläds mer er som slutat och inspireras att göra likadant. Återkommer när jag väl sätter igång för jag kommer att behöva stöd den saken är klar. Mvh

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 134 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.