Louie

Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Värre än vad jag trodde.. #74609
    Louie
    Medlem

    Feffander, jag kände precis så som du känner. Panikattacker osv. Kände att livsgnistan var väck. Allt kändes så tomt vad man än gjorde. Låg och skakade om nätterna av ångesten. Första två-tre veckorna var tuffa. Nu har jag varit ifrån det i 4 veckor. Har sovit gott och inte haft någon ångest. :) Mycket lite isf. Så det kommer ge meg sig! :) Nu är det nästan problem, fast vill inte kalla det problem om man jämför med ångest och sömnbesvär. Men det är suget efter nikotin har börjat komma nu istället. Men det är ingen match jämfört med det andra. :)

    som svar på: 4 dagar! #74483
    Louie
    Medlem

    Okej, skönt att slippa störd sömn :) Känner iofs att magen har börjat svälla upp lite, men man har ju heller inte snålat under jul och nyår med det goda ;) Anledningen till att jag slutar med snuset är dels för att bli av med beroendet, och för att snuset har så pass många biverkningar att jag tycker inte det är värt att hålla på med det.

    som svar på: man måste dö några ggr innan man kan leva. #74147
    Louie
    Medlem

    önskar dig lycka till :) jag har snart klarat av två dagar. känner dock inget jätte sug än så länge :) har klämmt 0,5L wiskey. tycker inte det blev mycket jobbigare ;) men får ändå hålla mig på avstånd från alkohol hädanefter, eftersom rekommendationerna säger det.

    som svar på: MINA SNUSFRIA DAGAR.. #74024
    Louie
    Medlem

    Bra jobbat :)

    Jag har 5 dagar kvar tills jag slutar. =) Känns skönt att ha några dagar tillgodo och förbereda sig.

    som svar på: Slutasnusa.com=slutasnusa.se? #73985
    Louie
    Medlem

    stötte på samma problem själv. men den sidan verkar ligga nere :( var grymt många medlemmar där. ingen aning om detta är en efterträdare, ställer mig själv samma fråga.

    som svar på: TIPS! #73979
    Louie
    Medlem

    hehe ja, det är skönt. funkar kanske bättre om man bestämmer sig för en datum så man har nått att ställa in sig på. men ska inte säga nått till omgivningen denna gången =) ifall jag skulle misslyckas så skulle det kännas pinsamt. fast det kommer inte hända. tror dock att vissa kommer märka det rätt snabbt om jag inte snusar.

    som svar på: TIPS! #73977
    Louie
    Medlem

    det värsta för mig var ”vissa stunder”. till exempel när man dricker alkohol, sitter i bilen påväg till jobb, efter lunchen osv.

    jag tänkte för mycket tillbaka på hur bra allt var på den gamla goda tiden när man snusade :) fast att man egentligen inte mådde bättre. :) har fått för mig att jag har mycket bättre förutsättningar att klarar det nu än vad jag hade innan, eftersom jag har erfarenhet av att sluta.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)