TIPS!

Välkommen! Forum Allmänt TIPS!

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68209
    Louie
    Medlem

    Nu har jag bestämt mig för att skrota snusen efter ca 5 års bruk. :) Har snusat ettan portion 4 dosor i veckan. Tänkte fråga om lite tips vad ni brukar göra när abstinensen blir som värst?

    Nått speciellt man bör tänka på?

    Har tidigare erfarenhet av att sluta då jag lyckades hålla upp i 6 månader innan snusdemonen besegrade mig.

    Har planerat att sluta från och med den 1 januari.

    #73976
    birgitta
    Medlem

    ..men du har ju redan lyckats en gång kan man säga…jag tror att svårigheten är att aldrig mer ta en snus..typ..aldrig mer i hela livet.. :lol:…Det är nog bara att tuta och köra..Lycka till…även om jag tycker att livet var mer guldkantat med en snus…så skapat beroende så man skäms…

    #73977
    Louie
    Medlem

    det värsta för mig var ”vissa stunder”. till exempel när man dricker alkohol, sitter i bilen påväg till jobb, efter lunchen osv.

    jag tänkte för mycket tillbaka på hur bra allt var på den gamla goda tiden när man snusade :) fast att man egentligen inte mådde bättre. :) har fått för mig att jag har mycket bättre förutsättningar att klarar det nu än vad jag hade innan, eftersom jag har erfarenhet av att sluta.

    #73978
    birgitta
    Medlem

    ..tänker på hur många dagar du har kvar till du ska sluta snusa, det är ju en hel evighet ju…gud vad många snusar du kan ta…*lite avis*..själv är jag inne på min 22:a dag som snusfri, ingen annan hjälp,gav bort min dosa till kompis……och går endast på järnvilja…Sluta i morrn vetja…då e du cool :). Men ingen ska säja att det är lätt, och efter frukost är det absolut värst värst värst…men jag kommer aldrig att ge mig…

    #73979
    Louie
    Medlem

    hehe ja, det är skönt. funkar kanske bättre om man bestämmer sig för en datum så man har nått att ställa in sig på. men ska inte säga nått till omgivningen denna gången =) ifall jag skulle misslyckas så skulle det kännas pinsamt. fast det kommer inte hända. tror dock att vissa kommer märka det rätt snabbt om jag inte snusar.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.