kicka

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 125 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Första dagen! :) #81335
    kicka
    Medlem

    1årsdagen är äntligen här!! :’)
    Funderade länge på hur jag skulle fira, vad jag skulle unna mig. Socker unnar jag mig varje dag. Kläder köper jag lite då då. Men nåt som jag inte gjort sen i mitten av sommaren va att motionera. Den bästa presenten jag kunde ge mig själv. 🙂

    som svar på: Första dagen! :) #81293
    kicka
    Medlem

    Det blev ett stort steg bakåt igår. Köpte en dosa onico, varför vet jag inte, men efter två påsar så kändes det som om man va fast igen. Substitut är en farlig sak. Är mer sockerberoende nu än vad jag någonsin varit. Alltid när jag kommer till jobbet så måste jag ha en kopp kaffe, tyckte inte om kaffe för ett år sen. Att jobba på cafe som konditor och sluta snusa kan bara leda till en viktökning, fast det leder ju till shopping ;P
    Försöker kämpa…

    som svar på: Slutar nu #81240
    kicka
    Medlem

    Grattis till tre veckor. Starkt jobbat!!

    som svar på: Första dagen! :) #81191
    kicka
    Medlem

    Det är ju otroligt nära. Längtar tills jag kan säga att jag varit snusfri ett år. Känns det bra att fira året? Hur går det för dig?

    som svar på: Första dagen! :) #81178
    kicka
    Medlem

    Snusfri i 11 månader idag 🙂

    Kämpa!!

    som svar på: Första dagen! :) #80944
    kicka
    Medlem

    Det är nog som du, cumulusnimbus säger, att i början så ser man sina framsteg så lätt. För vare vecka så går det lite lättare och lättare. Man märker att man känner sig lugnare, piggare. Nu så händer det inte så mycket, kampen fortsätter…fast i tystnad på något sätt.
    Jag trodde hela tiden att efter x antal månader så skulle jag vara ”botad”. Jag trodde jag skulle känna mer än vad jag känner.
    Jag SKA klara året!!

    som svar på: Första dagen! :) #80914
    kicka
    Medlem

    Men det är säkert för att jag inte skärper till mig. Jag har sovit dåligt på sistone, inte tränat och vräkt i mig sötsaker. Det är nog bara därför…

    som svar på: Första dagen! :) #80912
    kicka
    Medlem

    Hej hej! Jag har nu varit utan snuset i 10 månader plus några dagar 🙂 Jag har kämpat på mer än vad jag trodde jag skulle göra.
    Dom senaste veckorna har varit riktigt jobbigt. Jag har mentalt slängts tillbaka till vecka 3 då jag kände mig rastlös, lättirriterad och okoncentrerad. Jag har använt mig av andningsövningar, snusat tuggummin och papperstussar. Jag känner ett sug varje dag. Men jag har jobbat otroligt mycket på sistone, och NU har jag äntligen semester. Nu är det min tur att vila upp mig, både fysiskt och psykiskt…och det är just vad jag behöver nu.

    som svar på: Första dagen! :) #80645
    kicka
    Medlem

    Imorgon är det 9 månader sen jag slutade snusa. Det känns otroligt att jag har kunnat hålla mig ifrån snuset och att jag har kämpat och varit duktig så länge. Men dom senaste veckorna så har det varit kämpigt och jobbigt. Jag har kommit in i en väldigt grå period, antar att det är 30årskrisen, singel barnlös och trött på kommentarer från folk. Varannan dag har jag tänkt tanken att börja snusa igen och kanske bli lite gladare, men på något sätt så tar det emot att köpa den där dosan. Det är ju inte lösningen. Varför har hjärnan snöat in sig på att snuset är en genväg till lycka? Det är ju löjligt..

    som svar på: Det var ju busenkelt #80629
    kicka
    Medlem

    Grattis till ett år som snusfri. Och tack för alla goda råd och för alla bra tankeställare du gett mig. 🙂

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 125 totalt)