Kapet

Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Dag 4 #75337
    Kapet
    Medlem

    Åh vad ni är duktiga!!!

    Jag känner igen mej i allt ni skriver. Jag kämpar också med att bli av med skiten.

    Nu fixar vi det här och slutar slänga pengarna i sjön. (Säger jag med en Onico under läppen….) :-(

    som svar på: ska ge mig fan på det denna gången! #75411
    Kapet
    Medlem

    Du är skitduktig!!!

    som svar på: Slutat av en slump. #75245
    Kapet
    Medlem

    Tack för de senaste kloka orden. Ska bita ihop allt jag kan. Om en och en halv timme har det gått två dygn….hm….lång väg kvar. SKA oxå klarat. Grattis du starke man!

    som svar på: ska ge mig fan på det denna gången! #75408
    Kapet
    Medlem

    Jaha – och hur gick det för dej nu?

    Tjurigheten här höll i exakt ett och ett halvt dygn. Det höll i 36 timmar. Fick hjärtklappning och kände mej helskum. Gav vika innan jag slocknade i går kväll. Blev en på morgonen också. Men, nu ska jag ta tag i tjuren igen. Får nog ge mej och ta någon form av nedtrappning.

    En kompis slutade för fem år sedan. Hon tog en på morgonen och en på kvällen och däremellan nikotinfritt och det gick ju bra.

    Eller ska man köra plåster?

    Kämpa på!

    som svar på: ska ge mig fan på det denna gången! #75406
    Kapet
    Medlem

    9 år…..hm….jag törs inte räkna ut hur länge jag hållit på……..till och från i 29 år……!!! Oh! Shit! Måste nog slagit alla rekort där ser jag. Blir helt yr och svimmfärdig….29 j….a år! Helt otroligt. Dock med några uppehåll för barnafödande, men mest till faktiskt. Fast, aldrig rökt.

    som svar på: ska ge mig fan på det denna gången! #75405
    Kapet
    Medlem

    Själv ”tvärslutade” jag i går. För 31 timmar sedan. ;-) Just, nu överlever jag på att räkna timmar. Fattar inte att jag klarat så länge. Har inte tagit en enda prilla. Och, jag tror inte att jag bör göra det heller, för då är det kört.

    Jag har testat att ”trappa ner” flera gånger. Från vanliga, hederliga Ettan portion till lightvarianter och nikotinfria. Bara gorm. Går alltid tillbaka till Ettan. Har testat andra sorter som Kronan, men de kan jag var utan. Då kan jag lika gärna sluta….eller?

    Nedräkning tror jag inte på. Släng skiten. Göm en ”nödburk” någonstans om det blir redig kris. Sedan kanske man kan göra uppehållet längre och längre och tilll sist slänga nödlösningen med. Ja, vad vet jag. Känner mej helt nojjig i dag, kan det vara abstinensen……!!!

    Släng nu sista och häng med mej på resan… :-)

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)