Intruder

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Snart dags! #87753
    Intruder
    Medlem

    Håll ut! Använd tunna skivor ingefära om du behöver. Hjälper stort tycker jag.

    Jag har haft mitt första återfall denna veckan o det är ca 1,5 år sedan jag slutade… Behöver skriva av mig lite. Mår illa av snuset nu, men köpte endå en ny dosa när den första va slut. Tycker nu att ingefäran är ”godare” men ngt fick mig som sagt att köpa en dosa till – det skrämmer mig att kroppen nog fortfarande kommer ihåg – för som sagt så är ingefära’n bättre… Förstå det den som kan?!! Får nog tänka att jag tillåtit mig denna dipp – för fast i träsket tänker jag inte bli igen!

    Håll ut ditt sug – det blir bättre!!

    som svar på: Färdigsnusat #84528
    Intruder
    Medlem

    Att fylla på med mgt substitut som Onico el liknande som smakar tobak tror jag inte på… Du kommer bara ”påminna” kroppen om hur den ska känna när du lägger ngt under läppen -kroppen kommer bara skrika mera efter nikotinet… När det fysiska suget har gett med sig är det ju vanan som ska brytas – o det tar ju tid! Jag har tuggat på en bit ingefära när suget blivit för stort, prickar o sticker lite i munnen.

    Lycka till o håll ut, allt finns i skallen o hur målmedveten man är!

    som svar på: Äntligen! #84527
    Intruder
    Medlem

    Jag har gjort ungefär som du, slutat när barn varit på väg o under amning… Har nu varit fri sedan försommaren 2014 o är jättestolt för att det gått så bra! Mitt tips är att inte tänka att det är så svårt (gäller väl det mästa egentligen) o ha tydliga mål (Jag vill smila mera till världen!) Delmål som 1 mnd = unna sig ngt speciellt. 1 kvartal = ngt annat.. Springa när frustrationen kommer! Använder fortfarande färsk ingefära, men kommer på mig att det också går dagar utan …

    Kämpa på o lycka till!!!

    som svar på: Slutat snusa efter tio år. #83603
    Intruder
    Medlem

    Jag startade med ingefära när suget blev ”för” stort… Prickar lite under läppen. Tyckte ett tag att nu är jag fast i det, men det visar sig nu (100 dgr +) att det bara varit förbigående! Stort lycka till för er båda!

    • Det här svaret redigerades för 9 år, 7 månader sedan av Intruder.
    som svar på: Dags att bli färdig med skiten. #83509
    Intruder
    Medlem

    Ingefära funkar för mig när jag känner att det är tyngre än tungt!!

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #83472
    Intruder
    Medlem

    66 dagar är inte dåligt – stolt o glad för varje dag!

    som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #83471
    Intruder
    Medlem

    Inspirerande läsning, jag är lite stolt i dag då jag inte har riktig koll på hur många dagar som gått sedan sista prillan :-)) Kommer på mig att det går längre o längre tid mellan när tankarna går till att jag skulle vilja ha snus nu!! Fascineras o skräms dock av känslan/längtan när den kommer o hur starkt jag känner att det prickar i kroppen…

    Tackar alla här som delar med sig, peppar varandra 🙂

    som svar på: Första dagen på mitt snusfria liv #83431
    Intruder
    Medlem

    Vad duktiga vi är!!! Klapp på axeln – räkna på besparingen, känn hur gott allt smakar osv… Lätt att glömma när jag kämpar på med vad som tycks svårast nu – trött, trött som jag aldrig känt innan… Måste sova en timme efter jobbet för att fixa få fram mat o få barnen på diverse träningar i tid… Hur länge kommer detta sitta i tro? Känner mig annars rätt så fri från demoner, tränar friskt, är duktig med kost O håller mig i stort sätt borta från alkohol…

    som svar på: RIP nikotinmonster – The dagbok. #83409
    Intruder
    Medlem

    Jag är trött – har svårt att hålla mig vaken på dagarna… Sover ngn timme efter jobbet, lägger mig sen igen innan 22!!! Känns helt sjukt att behöva sova 8-9 timmar pr dygn!!! Ngn som vet om tröttheten sitter i länge?

    Tycker endå jag klarat mig hyfsat bra o närmar mig 50 dagar befriad!!! (helt otroligt va bra jag är faktisk :-D) Kämpa på Titus, varje timma & dag är en säger!!

    som svar på: RIP nikotinmonster – The dagbok. #83397
    Intruder
    Medlem

    Mkt motiverande att läsa dagboken i en jobbig period…

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)