henkeohenke

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 79 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: Introduktion… #83501
  henkeohenke
  Keymaster

  Fixat!

  Mvh

  Henrik

  som svar på: Ny funktion – dagar sedan snusstopp #79542
  henkeohenke
  Keymaster

  Hittade en bugg som nu är fixad, nu ska du se dina dagar?

  som svar på: Ny funktion – dagar sedan snusstopp #79541
  henkeohenke
  Keymaster

  Nej, jag menar att det inte får vara några bokstäver alls i fältet. Det ska endast stå ”2012-01-01” i fältet, inte ”Omkring 2012-01-01”

  som svar på: Ny funktion – dagar sedan snusstopp #79537
  henkeohenke
  Keymaster

  Lappelpp: Du verkar har skrivit ”omkring YYYY-mm-dd”, det ska endast vara ett datum, ingen text ska vara med i datumet för att det ska fungera

  som svar på: Uppgradering av sidan #78772
  henkeohenke
  Keymaster

  Hej!
  Angående bilden i toppen så hittade jag inte originalet med killen som tittar mot solen, men har gjort en ny variant med lite mer havs- och sommarkänsla. Kan det fungera?

  som svar på: Uppgradering av sidan #78753
  henkeohenke
  Keymaster

  Det ska vi fixa. Kommer troligen upp i veckan.

  som svar på: 93+27 #74491
  henkeohenke
  Keymaster

  Hur går det Snusmupp? Själv ligger jag nu på 90 (-6 kg). Har inte haft tid att uppdatera eller gå ner det sista, men nu är det dags. Var precis och tränade för första gången på några veckor vilket var fantastiskt skönt!

  som svar på: Viktnedgång – 1 kg per vecka #74143
  henkeohenke
  Keymaster

  Dag 40(cirka) – 91.1 (-5,9 kg)

  Nedgången går sakta men säkert. Kläderna börjar nu passa igen eller kännas för stora. Känns riktigt bra. Tycker inte att jag offrar något särskilt heller, det rullar mest på utan att man tänker på det. Åt lite godis igår, men det var ingen höjdare, blev bara trött och fick ont i huvudet och med tanke på vad socker kan ställa till för barn så är det ju säkerligen ingen hälsokur för vuxna heller. Så inget mer godis med andra ord och det är inget jag kommer sakna heller. Måltidsersättningen har i princip ersatt frukosten, det känns som det lättaste målet att köra ersättningen på. Har cirka en månad kvar av ransoner och efter det börjar jag äta som vanligt igen. Ersättningen innehåller cirka 400 kalorier vilket känns ganska lätt att fortsätta med. Något ägg, lite vita bönor eller någon grov macka så ska saken vara biff.

  Mitt delmål just nu är att komma ner under 90 kg. Ska bli en liten seger!

  som svar på: Viktnedgång – 1 kg per vecka #74142
  henkeohenke
  Keymaster

  Dag 30 – 92.8 (-3.2 kg)

  Jag är lite osäker på antalet dagar, men det bör ha gått cirka en månad. Har varit bortrest en vecka och matdisciplinen har väl kanske inte varit helt som den borde, men det verkar ändå ha gått vägen, har dock inte tappat så mycket som beräknat. Men nu är det tillbaka till den vanliga rutinen så ska nog vågen visa glädjesiffror snart!

  som svar på: Vilken del av snus är du mest beroende av? #74653
  henkeohenke
  Keymaster

  Det är ju ibland som du skriver att man ofta upplever att det är skönt att ha något under läppen när man slutar, Det är just det jag menar, rent nikotinmässigt tillför det ju inget, men det kanske ändrar tankarna lite och därför underlättar lite.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 79 totalt)