Eric H

Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Hur många dagar har DU klarat? #74354
    Eric H
    Medlem

    Man, 29 år.

    Snusat i 9 år.

    Snus- och nikotinfri i 13 dygn.

    Sömnproblemen är värst, konstant trött och har problem att fokusera. Ibland sjukt sugen på snus, men biter ihop och tar en halstablett. Träning hjälper!

    som svar på: Då var det dags igen!! #76282
    Eric H
    Medlem

    Bra kämpat Reverend, det här fixar du!

    Har hållt upp i 13 dygn själv och lider enormt av sömnproblemen, men någon gång måste det ju ge med sig också…

    Håll ut!

    som svar på: Jag är rädd #76230
    Eric H
    Medlem

    Nu har jag fixat 13 dagar. Körde som sagt lite ingefära efter några dagar och har faktiskt kört två dosor Kickup (typ Onico) sedan dess också. Men efter att ha läst lite vad ni skriver här så håller jag nog med om att man ökar risken för att gå på tyngre grejer – så det blir inga fler sådana hjälpmedel för mig nu.

    Tycker väl det har gått sådär. Ibland blir man sjukt sugen, då är det bara att bita ihop och försöka göra eller tänka på något annat. Annars lider jag mest av sömnproblemen. Jäkligt irriterande att vakna typ 5-10 gånger per natt och känna sig pigg… Och sen vara astrött under dagen.

    Tack för allt stöd, ni är grymma!

    /Eric

    Eric H
    Medlem

    Har hållt upp i tre dagar nu. Har exakt de problemen Zilburlion beskriver i det första inlägget. Vaknade 02:20 och kände mig hur pigg som helst. Tänkte att jag aldrig skulle kunna somna. Gjorde trots allt det och det kändes som att jag hade sovit i minst ett par timmar till när jag vaknade igen och kände mig aspigg igen. Kollade på klockan. Hon var fortfarande 02:20. Skitskumt.

    Skrattade högt när jag läste ditt inlägg Zilburlion och såg att jag inte var den enda som håller på att bli knäpp… Vore intressant att få en medicinsk/fysiologisk förklaring till fenomenet.

    som svar på: Jag är rädd #76226
    Eric H
    Medlem

    Tack för ert stöd!

    Är nu inne på tredje dagen. Dag ett var sjukt jobbig med värmesvallningar och kalla kårar (snacka om cold turkey) om vartannat, ont i huvudet, koncentrationssvårigheter och en konstant trötthetskänsla. Sover fruktansvärt dåligt fast man går runt och känner sig trött, så lyckas man inte sova gott eller särskilt länge åt gången.

    Har faktiskt klarat mig hyfsat undan humörsvängningarna och försöker tänka på att inte låta min abstinens gå ut över någon annan. Har dessutom varnat folk i min omgivning så de kanske håller sig på lite mer avstånd än vanligt :)

    Dag två var bättre än dag ett. Samma symptom men lite lindrigare. Dag tre ungefär som dag två.

    Har nu, på dag tre, bestämt mig för att köra en liten bit ingefära om det blir för jobbigt. I övrigt blir det halstabletter och vanligt tuggummi för att hålla igång käften. Ingefäran funkar rätt bra. Och träning är också ett bra sätt att skingra tankarna.

    Jobbar också med belöningsmodellen, precis som Peo.

    Allt gott,

    E.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)