Då var det dags igen!!

Välkommen! Forum Dagbok Då var det dags igen!!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #69144
    Reverend
    Medlem

    Jaha, då var det dags då! Efter 13 års snusande dag & natt slängde jag min sista prilla för 3 timmar sen. Jag är trött på kass andedräkt, jag vill vara ett gott föredöme för mina barn, och jag vill lägga pengar på viktigare saker.

    För 1,5 år sen höll jag upp i 6 månader. Då hade jag rännskita 3 veckor och jag var vansinnigt trött de första veckorna, somnade bl.a. på motorvägen en gång. Men sen gick det bra. Jag FATTAR INTE varför jag började igen :-(

    Håll tummarna för mig och be en bön om du gör sånt :-)

    #76263
    Peo
    Medlem

    Nån bön kan jag tyvärr inte be med trovärdighet ;). Däremot håller jag gärna tummarna för dig. Kämpa på! Jag firar 1 nikotinfri månad idag efter 22 års snusande och totalt 29 års nikotinberoende (lite rökning oxå).

    Mitt tips till dig är: läs vad som skrivits i forumet här och nyttja detsamma till att skriva av dig frustrationen som kommer. Det är vad jag gjort. Fann enorm styrka i att andra lyckades trots enorma vedermödor och jag triggades av att ”jag ska fan inte vara sämre!”. Nu har det gått 1 månad och jag kämpar knappt längre. Visst var den första veckan fruktansvärd, men det handlar om övertygelse. Nu känns det underbart. Om en vecka ska jag på en längre utlandssemester och för första gången jag kan minnas är det inte viktigt att packa ner snuset…. Du fixar det!

    #76264
    Reverend
    Medlem

    Peo!

    Tack för uppmuntran, den suger jag i mig !!!!! Nu är det 6 timmar sen och det går förvånansvärt bra. Jag passar nog på att lägga mig för natten. Då går tiden lite fortare :-)

    #76265
    Reverend
    Medlem

    Ok, sov som en stock hela natten. Vaknade, naturligtvis med ett grymt sug. Men….. mycket kaffe och nu iväg till jobbet. Snart 16 timmar sen sista snusen, känns gött!!!

    #76266
    Reverend
    Medlem

    Nu kom den värsta attacken, efter maten såklart :-( Men jag håller ut, 22 timmar nu!

    #76267
    stefan65
    Medlem

    Bra kämpat Reverend. Som du själv vet eftersom du redan ”slutat” en gång så är de först dagarna värst. Själv kommer jag fortfarande ihåg den skumma känslan av bomull och slowmotion samtidigt som man kände sig halvpackad hela tiden.

    #76268
    Reverend
    Medlem

    Det går förhållandevis bra. Det var MYCKET värre förra gången jag slutade. Då hade jag enorma magproblem från dag 1. Känner mig dock grymt trött. Och nu börjar besten prata med mig igen (”-Du mår ju bättre när du snusar. Varför håller du på så här? Tänk vad gott det är” osv osv)

    Men, skam den som ger sig. Det blir nog en tidig kväll igen. Känns säkrast så.

    #76269
    Fyrkanten
    Medlem

    Nu är du på gång. Ett dygn till så vänder det. Den där rösten som säger att snus är gott, den pratar fortfarande med mig ibland. Jobba vidare

    #76270
    Reverend
    Medlem

    43 timmar sen sista snusen. Vaknade med grym huvudvärk, den här dagen kommer bli den tuffaste

    #76271
    Reverend
    Medlem

    HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.