cheaptrick

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 68 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Fjärde gången gillt #88677
    cheaptrick
    Medlem

    Heja dig!

    Den 27.6 har jag satt som min slutdag. Har försökt sluta fyra gånger innan och jag vet att detta är något av det tuffaste man kan gå igenom. Höll upp i 150 dagar senaste gången. Väldigt märkligt att jag började igen, man vi fick barn och tja, jag tror jag manipulerade mig själv och min fru i att det nog var bäst att börja igen, för husfridens skull… Ynkligt.

    Men stå på dig så gör vi sällskap i denna resan @EH ! Och jag minns, och känner även denna gång, att det är en mycket spännande resa man ger sig ut på. Att våga släppa relingen och hoppa i.

    Och kul att se att du är kvar här @Perseus ! Vi slutade ungefär samtidigt 2013 och jag fick så fin stöttning av dig. Guld värd. Synd att jag hoppade av bara…

    som svar på: Lovat min dotter… #88653
    cheaptrick
    Medlem

    DÅ kör vi igen. Sist jag försökte sluta klarade jag av ca 150 dagar. Helt ok. Kommer faktiskt inte ihåg varför jag trillade dit igen, men det hör inte hit. Kör igång igen. Den 27 juni slutar jag. Nu för min egen skull, och inte för min dotters…

    som svar på: Lovat min dotter… #80635
    cheaptrick
    Medlem

    Dag 150

    Kommit in i en period då jag tänker mycket på snus. Ska det aldrig sluta? Drygt. Semestern börjar nu. Blir till att bita ihop.

    som svar på: Lovat min dotter… #80590
    cheaptrick
    Medlem

    Tack, min vän!

    Är sällan här nu på forum. Tittar in och läser när det blåser lite hårdare. Men det mojnar så smått. Känns lite bättre. Gick på en nit för ett par helger sedan med onico. Skulle jag aldrig tagit. Tog en vecka att göra sig av med den skiten. Kör med en del tuggummi fortfarande, men ibland glömmer jag att ta ett. För dock ett litet andnöd om jag vill ha ett tuggummi och jag inte har ett till hands. Ibland går det en halv dag utan att jag tänker på tuggummi… 😉

    motionen räddar mig. Springer så mkt jag kan, och har som mål ett marathon nästa år. Tänker även på allt annat skit jag stoppar i mig: kaffe, godis, färdigmat, läsk, mcdonalds, kött osv. Funderar  på att skippa en del eller alla dessa saker. Jag vill må bättre! Att ha slutat snusa har inte direkt haft någon påverkan på mitt välbefinnande, vad mig anbelangar.

     

    som svar på: Lovat min dotter… #80544
    cheaptrick
    Medlem

    129 dagar

     

    Checkar in för att säga att jag fortfarande är kvar!

     

    sen sist har det varit lite ups and downs. Men jag ger inte upp. Nu ska bara sommaren överlevas, så man kan lägga den erfarenheten bakom sig.  Kämpa på alla!

    som svar på: Det var ju busenkelt #80248
    cheaptrick
    Medlem

    Vi har nog alla varit där på ett eller annat sätt… Jag skäms jag också. Både min fru och barnen har fått sig ett par onödiga kängor under min första tid utan snus. Jag ber om ursäkt och förklarar senare varför. Men, ja…. Vad är alternativet? Detta är övergående. Om några år skrattar vi åt detta!

    som svar på: Lovat min dotter… #80235
    cheaptrick
    Medlem

    Tack!

    marathon tar jag 2014. Första milen för i år tog jag idag. Har dessutom varit på kurs en hel dag utan tuss eller ens tuggummi. Kändes bra! När jag börjar tänka på det så är det ett smärre mirakel. 100 dagar och jag ser ett litet ljus i tunneln!

    som svar på: Lovat min dotter… #80210
    cheaptrick
    Medlem

    100 dagar!

    utan tuss under läppen i två dagar. Mkt tuggummi. Helt ok. Känns bra. Ute o springer var och varannan dag. Godisintaget mindre under veckorna. Börjar må bra i detta!

    som svar på: rysare i många delar, nybrocorner slutar snusa #80167
    cheaptrick
    Medlem

    Pure inspiration, Nybro! Du får mig att må bra!

    som svar på: Denna gången gäller det… #80166
    cheaptrick
    Medlem

    Kör hårt, Katten!

    Du gör rätt som läser här på forum. Vi som är här har alla gått igenom det du ska genomlida. Gäller att vara tuff de första dagarna. Se upp för fallgroparna (jag har nästan trillat dit tex). Är du bara beredd på vad som komma skall, så blir det (lite) lättare.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 68 totalt)