Tolala

Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • som svar på: Judgement Day – Bära eller brista #75711
    Tolala
    Medlem

    Vill Du ha ett bestående resultat dvs vara snusfri ”för alltid” skall du definitivt låta bli nikotinersättningsmedel. Det är som att ta Metadon istället för heroin. Same same but different. För att kunna bli ”ren” och minimera risken för återfall är det ”cold turkey” som gäller. Inga fusksnusprillor heller. Har du ett rejält nikotimberoende tycker jag att du skall prata med din doktor. Bupropion (Zyban/Voxra) eller Champix kanske är något för dig!

    Lycka till/ Dr Tolala

    som svar på: "Nu får det vara nog!" #75692
    Tolala
    Medlem

    Hej dig Niklas. Är inne på mitt andra dygn. Känner mig märklig!! har stöttning med Bupropion (Zyban/Voxra). vet inte om det är den som gör mig lite bäng eller om det är abstinens. Vill inte lägga något under läppen (vilket förvånar mig). Får dock ett hemskt sug i magen, tomhet och oroskänslor emellanåt. REN NIKOTINABSTNENS! Undrar hur lång tid det tar innan nikotinet fysiskt är ute ur kroppen. Är helt bestämd, JAG SKALL LYCKAS!. 25 års äckel är over and out!

    som svar på: Slutar snusa idag #75677
    Tolala
    Medlem

    Slutar snusa idag efter mer än 20 år. Läst Allen Carr, massa av era inlägg. Har bestämt mig för att bli en ”stolt ex-snusare” from idag. Sämsta relation jag haft. Tillför inget, dyr i drift, ocharmig och bara dum, riktigt dum. Bort, bort, bort. Stöttar med Bupropion. Annars cold-turkey. Absolut inga nikotinfria prillor, där sitter mitt största beroende, det orala. Freud jublar i sin grav!

    Snart har första dagen passerat!

    HEJA MIG!! :D

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)