"Nu får det vara nog!"

Välkommen! Forum Dagbok "Nu får det vara nog!"

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #68713
    Niklaas
    Medlem

    Har äntligen bestämt mig för att lägga av att snusa. Har försökt att lägga av mängder av gånger de senaste åren men alltid lyckats falla dit igen olyckligtvis. Problemet är att man alltid vill ge sig själv en belöning efter 5-6 dagar efter man slutat eller närmaste helgen typ som: ”nu har man ju varit så duktig, klart jag är värd en snus. Skadar väl inte om man tar en. Kan ju bara att skita i att fortsätta imorgon” Det funkar inte så bra att resonera så har jag märkt.

    Just nu känns allt för jävla bra då man ser fördelar med att lägga av så som att man sparar pengar och att man kommer få en bättre hälsa.

    Tog min sista snus exakt för 24 timmar sedan nu. Nu är det dags att lägga sig för natten, alltid svårt att sova när abstinensen kickar in. Måste fan klara det den här gången så man slipper en sån här period igen. Har haft allt får många sådana…

    #75692
    Tolala
    Medlem

    Hej dig Niklas. Är inne på mitt andra dygn. Känner mig märklig!! har stöttning med Bupropion (Zyban/Voxra). vet inte om det är den som gör mig lite bäng eller om det är abstinens. Vill inte lägga något under läppen (vilket förvånar mig). Får dock ett hemskt sug i magen, tomhet och oroskänslor emellanåt. REN NIKOTINABSTNENS! Undrar hur lång tid det tar innan nikotinet fysiskt är ute ur kroppen. Är helt bestämd, JAG SKALL LYCKAS!. 25 års äckel är over and out!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.